App Icon

www.Kalitheapress.gr…Ποιοί Είμαστε

 Η www.kalitheapress.gr είναι η δική σας έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα!

 Στόχος μας η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών με ειδήσεις και ποικίλη ύλη από την Ελλάδα και τον κόσμο -δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα Νότια Προάστια της Αττικής. Ανήκει στον Όμιλο “Έρευνα Press Group”, που με έδρα την Καλλιθέα, αποτελεί διαδικτυακή πύλη της Ελλάδας χάρις στη συνεργασία με sites, web tv, σελίδων στο facebook και εντύπων από περιοχές σε όλη τη χώρα, καθώς και του ErevnaPress webradio.  Σημαντικοί συντελεστές σε αυτό το εγχείρημα του Ομίλου είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες στο χώρο των ΜΜΕ αλλά και μέλη Συλλόγων με δράσεις πολιτιστικού, κοινωνικού, περιβαλλοντικού και αθλητικού ενδιαφέροντος και πολλών ακόμα θεσμικών φορέων που τον πλαισιώνουν στηρίζοντας δυναμικά την ραγδαία ανάπτυξή του.
 Σύμφωνα με την έκθεση του Ινστιτούτου Reuters η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων επιλέγει την  ενημέρωσή του από το διαδίκτυο και το 71% από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τρόπος διάδοσης των ειδήσεων συνεχώς αλλάζει και επιταχύνεται. Ο Όμιλος Ενημέρωσης “Έρευνα Press Group” και το www.kalitheapress.gr προσφέρουν ένα διαφορετικό στίγμα στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση με ταυτόχρονη κάλυψη της επικαιρότητας μέσω διαδικτύου, ενός πολύ ενεργού δικτύου ΜΜΕ πανελλαδικά και έντονη παρουσία στα social media.

 Όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σας στο www.kalitheapress.gr θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.
Επίκαιρα θέματα ποικίλης ύλης που άπτονται των Επιστημών, του Πολιτισμού, της Οικονομίας, της
Εθνικής Άμυνας, της Διεθνούς Κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Περιβάλλοντος, του
Αθλητισμού, αλλά και συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο των Επιστημών, των Γραμμάτων, των Τεχνών και της Πολιτικής.

 Όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριότητάς μας στο διαδίκτυο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι,
έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων αναγνωστών, αποτελούμε μία έγκυρη πηγή ενημέρωσης και έμπνευσης αλλά και ένα πολύτιμο στήριγμα της τοπικής και υπερτοπικής επιχειρηματικότητας.

 Παράλληλα -σε συνεργασία με γνωστούς για το έργο τους Συλλόγους, ΜΚΟ και Ιδρύματα-
υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά σε ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν
τον Πολιτισμό ή στέκονται αλληλέγγυα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και σε δραστηριότητες για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή.

Η σελίδα www.kalitheapress.gr δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Μπιζιώτα και μια παρέα ανθρώπων,
οι οποίοι συνεισφέρουν κυρίως “εθελοντικά”, με πρωταρχικό στόχο να προσφέρουν στον απλό πολίτη το δικό του ελεύθερο μέσο ενημέρωσης. Καλύπτουμε ειδησεογραφικά όλα τα σημαντικά ελληνικά και διεθνή γεγονότα, έχοντας πάντα ως αρχή την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διατήρηση της αντικειμενικότητας της πληροφόρησης. Ανατρέχοντας τις σελίδες του www.kalitheapress.gr θα διαπιστώσετε ότι επιθυμία μας είναι να προσεγγίσουμε την έννοια «Τοπικός Τύπος» με μία πρόταση διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα – σε μια εποχή που το internet κυριαρχεί και η κάθε είδηση  παρουσιάζεται ζεστή στο laptop ή το κινητό μας μέσα από άπειρες ιστοσελίδες και blogs. Ότι πρόκειται για μία ηλεκτρονική εφημερίδα που καταγράφει και διερευνά γεγονότα, που σκιαγραφεί πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας, που προσεγγίζει τα πάντα με μια μετριοπαθή και αισιόδοξη διάθεση, γνωρίζοντας βέβαια -και πάνω απ’ όλα- ότι μοναδικός κριτής της, θα είστε εσείς, οι αναγνώστες μας!

Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments Box
Recommended
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel