ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ # Φουρτούνες + Τοπική Αυτοδιοίκηση = Νίκος Γιοβανίδης

Ο Νίκος Γιοβανιδης ειναι το Νεο Όνομα που διεκδικεί το Δήμο Καλλιθέας.
Επιτυχημένος επιχειρηματίας αναφέρουν οι συμπολίτες του. Παρέχει ασφάλεια σε καθε λουόμενο που θα βρεθεί σε ανάγκη στο υγρό στοιχείο. Κρίνοντας απο το είδος της επιχείρησης που παρέχει ασφάλεια, προστασία, διάσωση και παροχή Α Βοηθειών  φανερώνει έναν άνθρωπο με ευαισθησίες προς το συνάνθρωπο.
Οι ανάγκες των συμπολιτών μου ειναι ίδιες σαν και αυτές που φροντίζω με την εταιρία μου.  Όλοι χρίζουμε έναν τέτοιο σχεδιασμό για να νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι μέσα στην πόλη μας, μας αναφέρει. Χωρίς να σκέφτεται η ροή του λόγου του συνεχίζει ακάθεκτη,,, τονίζοντας οτι η κοινωνία της Καλλιθέας πρέπει να μάθει να διεκδικει την οποιαδήποτε παροχή που θα κάνει βιώσιμη την ανάπτυξη και την ευδαιμονία των μελών της.
Όπως σεβαστηκα, σέβομαι και θα συνεχίσω να σέβομαι τη θάλασσα με τις φουρτούνες της και τις νηνεμίες της έτσι θα συμπεριφερθώ και στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Η έπαρση τιμωρείται κατά εμε είτε στη θάλασσα είτε στην τοπική Διοίκηση μιας κοινωνίας.
 Διασώστης και καπετάνιος για πάνω απο 30 χρόνια ο Νίκος Γιοβανίδης δίνει την υπόσχεση για αντίστοιχο σεβασμό, προσήλωση και αγάπη προς τους συμπολίτες του. Οι καταγεγραμμένες  φουρτούνες, τα μποφόρ και οι διασώσεις που έχει στη θάλασσα  μας υποδεικνύουν ενα νεο άνθρωπο που ξέρει απο θεριά. !!!
Facebook Comments Box

Απάντηση