Καταλήψεις σε σχολεία της Καλλιθέας

Έντονο προβληματισμό προκαλούν στην εκπαιδευτική κοινότητα  οι μαζικές καταλήψεις σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα οι μαθητές έχουν εκφράσει έντονα παράπονα για τις επικείμενες αλλαγές του Εκπαιδευτικού συστήματος, οι οποίες έρχονται να αθροιστούν στα μεγάλα προβλήματα κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολείων τους.

Ειδικότερά, οι μαθητές στις ανακοινώσεις τους εκφράζουν διατηρούν μεγάλα παράπονα για την Διοίκηση του Δήμου, για τις μεγάλες ελλείψεις  στην συντήρηση των κτηρίων, που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Δήμων.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα Λύκεια της Καλλιθέας όπως,  η θέρμανση είναι ανεπαρκής, με δεδομένο ότι  κλείνουν νωρίς τα καλοριφέρ, επίσης προβλήματα υγρασίας καθώς υπάρχουν ζητήματα με τις μονώσεις των κτηρίων και θέματα εξοπλισμού ειδικών μαθημάτων όπως εργαστήρια φυσικής και χημείας.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι Διευθυντές των σχολείων έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τους πολιτικούς εκπροσώπους του Δήμου για την μη αντιμετώπιση των προβλημάτων, που έγκαιρα τους είχαν ειδοποιήσει και είχαν πάρει την διαβεβαίωση ότι θα τα επέλύναν.

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ομάδα Εργασίας δημιουργεί το Υπουργείο Τουρισμού με  αντικείμενο τον σχεδιασμό…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: