Κατατίθεται συμπληρωματικός Προϋπολογισμός.

Sample Codes

Με την κίνηση αυτή, το αποθεματικό θα έχει συνολικά κονδύλια ύψους 6 δισ. ευρώ τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, αλλά και των υπουργείων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει στη Βουλή και θα αναλύσει όλα τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η κυβέρνηση για να στηρίξει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σταϊκούρας θα απαντήσει στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία ρίχνει τα «βέλη» της στην κυβέρνηση αναφορικά με τα μέτρα στήριξης.

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να τοποθετηθούν σε λίγη ώρα, όπου θα συζητηθούν οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στις 12:00 στα μέτρα που έλαβε εγκαίρως η κυβέρνηση και στην καθολική συνεργασία των πολιτών που τα σεβάστηκαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Παράλληλα, αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη διαρκούς στήριξης και ενίσχυσης του εθνικού συστήματος Υγείας.

Ιδιαίτερα κρίσιμος για την εξέλιξη της πανδημίας θεωρείται ο Απρίλιος κι αυτό ειναι κάτι που αναμένεται να αναφερθεί ο πρωθυπουργός.

Στη συζήτηση θα παρέμβουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επισημάνει ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν πρέπει να βασίζεται μόνον στην ατομική ευθύνη και θα καλέσει την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για την άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Η Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για την προστασία της υγείας των πολιτών, καθώς και τρόπους στήριξης της κοινωνικής συνοχής όσο καιρό βρισκόμαστε σε ειδικές συνθήκες με οικονομική βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

διάβασε και αυτό  Βουλή: Iστορικές αναφορές στην ομιλία Σαμαρά -«Η Μακεδονία είναι μία»

Για ορατό κίνδυνο μιας νέας καπιταλιστικής κρίσης αναμένεται να κάνει λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οριζόντια μέτρα, ώστε οι Έλληνες να επηρεαστούν το λιγότερο δυνατόν, θα ζητήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Την πρόταση για τηλεδιάσκεψη των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να επαναλάβει ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Facebook Comments
Sample Codes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (World Autism Awareness Day) καθιερώθηκε με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!