Κοντοζαμάνης: Δεν έχει ακυρωθεί η προκήρυξη για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών

Sample Codes

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10/2019) γιατροί των νοσοκομείων της Αττικής, για το ζήτημα που έχει προκύψει με το «πάγωμα» των 208 διορισμών γιατρών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) συναντήθηκε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Ο κ. Κοντοζαμάνης ξεκαθάρισε ότι η προκήρυξη των 208 θέσεων Επιμελητών για τη στελέχωση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών, δεν έχει ακυρωθεί.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Υγείας, προέκυψαν παρατυπίες κατά τον έλεγχο νομιμότητας, την πάγια διαδικασία στην οποία υποχρεούται να προχωρήσει το Υπουργείο και με την οποία ολοκληρώνεται η επιλογή των γιατρών πριν από το διορισμό τους. Για το λόγο αυτό αναπέμφθηκαν τα πρακτικά στο Συμβούλιο που έκανε την κρίση, προκειμένου να διορθωθούν.

Πρόθεση και δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, τόνισε ο κ. Κοντοζαμάνης, είναι να τηρηθεί η νομιμότητα, εντός των καθορισμένων από το νόμο προθεσμιών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των διορισμών.

πηγή: https://www.newsbomb.gr

Facebook Comments
Sample Codes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια, με πιθανότητα τοπικών…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: