fbpx
11 °C Athens, GR
26 Νοεμβρίου 2020

Κοπή πίτας Δημοτικής Ενότητας Ταύρου

Σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα με μαζική παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, η κοπή της πίτας της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου.

H εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από την «Μουσική Γωνιά» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου και με το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, κ. Άκη Καπλάνη.

Μετά την ευχολόγηση της πίτας από τον ιερέα, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος παρουσίασε συνοπτικά το έργο που έχει υλοποιηθεί στην περιοχή του Ταύρου. Μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει, για τις βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, για τον τομέα του περιβάλλοντος και της καθαριότητας και για τον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και του πολιτισμού. Μίλησε επίσης για την ορθή οικονομική διαχείριση του Δήμου με στοιχεία που αφορούσαν κυρίως τον Ταύρο, καθώς και τους νέους στόχους για την περαιτέρω αναβάθμιση της Δημοτικής Ενότητας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Σούτος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Μοσχάτου-Ταύρου» Κυριαζίδης Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι: Δαμηλάκος Γιώργος, Γρούμπας Βασίλης, Δημητρίου Πέτρος, Καραβία Βασιλική, Φελλάς Γιώργος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος ΤΥ και Πρόεδρος Β΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής Σάββας Γιάννης, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων: Λουκάκη Ντένια, Σιώκας Αποστόλης, Τσέλιου Μαρία, Χατζηαντωνίου Παναγιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γαβαλά-Πιπερίδη Ζαμπία, Κελεσίδης Δημήτρης, Κοτζαμπασάκης Βαγγέλης, Κυριακόπουλος Στράτος, Βαλαβάνη Στέλλα, Κρεμμύδας Άρης, Ζώταλης Δημήτρης, Καρύδη Κατερίνα, Κατσιφή Θεοδώρα, Μελίστας Θανάσης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ταύρου Καραφωτιάς Πέτρος, Μέγκου Σταυρούλα, Μπιθυμήτρης Κώστας, Σεϊτανίδου Ειρήνη, Ταταράκης Νίκος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Κωνσταντακοπούλου Γεωργία, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Μοσχάτου: Αγγελόπουλος Σπύρος, Αχλαδή Παπανδρέου Φωτεινή, ο πρώην Δήμαρχος Ταύρου Ανδρέου Σωτήρης, ο π. Πρόεδρος ΔΣ Ταύρου Τραϊφόρος Βασίλης, οι π. Αντιδήμαρχοι Μοσχάτου-Ταύρου: Καπετανάκη Κική, Χρονόπουλος Κώστας, οι π. Αντιδήμαρχοι Ταύρου: Κονιδάρης Στάθης, Ντόλατζας Σωτήρης, οι π. Δημοτικοί Σύμβουλοι: Διαμαντόπουλος Θανάσης, Κανιμάς Χαράλαμπος, Κεραμιδάς Παναγιώτης, Πυρράκης Βασίλης, Χαρμπάτσης Ελευθέριος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αντωνάκος Μανώλης, οι επικεφαλής φορέων και συλλόγων της πόλης.

Ενδεικτικά, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τη σημαντική παρουσία πολιτών του Ταύρου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της Κοινότητας Ταύρου για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα. Εκτός από την ανταλλαγή ευχών, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε δράσεις και παρεμβάσεις μας στην περιοχή του Ταύρου. Συνεχίζουμε αποφασιστικά και τη νέα χρονιά για τον Ταύρο και το Μοσχάτο»

Related articles

Χαμηλότερα τιμολόγια Ρεύματος

Πακέτο παρεμβάσεων με στόχο τη μείωση του κόστους της ενέργειας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες θέτει σε εφαρμογή το ΥΠΕΝ. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος των μεγάλων καταναλωτών που επενδύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, δυνατότητα συμμετοχής των καταναλωτών στην αγορά με σχήματα διαχείρισης της ζήτησης, μείωση του κόστους των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας […]

Τα 12 μέτρα που ζητά Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για τον Κορονιαίο

Σύσκεψη με θέμα τον κορωνοϊό στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ). Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκε έμφαση στην ανάγκη λήψης μέτρων για τη θωράκιση του υγειονομικού συστήματος προκειμένου να αντεπεξέλθει στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Σημειώνεται ότι μετά τα επτά νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο συνολικός αριθμός των φορέων ανέβηκε σε 73. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *