Κορφιάτικα βραβεία 2020

Η Απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2020 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 26 Δεκεμβρίου 2020 παρουσία προσωπικότητων από τον καλλιτεχνικό κόσμο και της Περιφέρειας. Η διαδικτυακή σελίδα μας η οποία ήταν και μια εκ των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν παρούσα.

Μια απουσία και μια αποχώρηση φαίνεται ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο λόγος για τη Μαρία Κίτσου και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου θα παραλάμβανε το βραβείο Ζωή Λάσκαρη. Ωστόσο, η ηθοποιός δε μπόρεσε να παρευρεθεί, καθώς ήταν σε γύρισμα. Αντί όμως το βραβείο να δοθεί σε κάποιον με σκοπό να της το παραδώσει, προτάθηκε το βραβείο να δοθεί σε άλλον ηθοποιό. 

Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο. Ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: “Αφού η Μαρία Κίτσου, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού”. Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο.

Το ζήτημα της βράβευσης της Μαρίας Κίτσου διευθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Μάνος Καρατζογιάννης παρέλαβε το βραβείο αντ’ αυτής, οι διοργανωτές αναζήτησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, όμως ο ηθοποιός είχε φύγει και το βραβείο του παρέλαβε άλλος.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Αντιπερειφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη Ο τύμβος Σαλαμινομάχων είναι στη σωστή θέση κυρία Μενδώνη

Απάντηση

Recommended
Της Ελένης Γκιναλά. Όταν η κρατική μέριμνα δεν επαρκεί ή…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: