Μαρία Κουφογιαννάκη: Η Καλλιθέα πρέπει να αποχτήσει Προοπτική Ζωής

Συναντήσαμε την δημοσιογράφο  Μαρία Κουφογιαννάκη η οποία είναι υποψήφια με τον Κώστα Ασκούνη και μας απάντησε σε 5 ερωτήσεις  γιατί η Καλλιθέα πρέπει να έχει Προοπτική Ζωής

Πέστε μας λίγα λόγια για εσάς;

  Κατάγομαι από την Κρήτη. Είμαι Δημοσιογράφος και ασκώ την ιδιότητα μου αυτή τα τελευταία 25 χρόνια. Έχω συνεργαστεί με μεγάλους τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και εφημερίδες.

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση;

 Ζω στην Καλλιθέα και γνωρίζω τα καθημερινά της προβλήματα. Είχα δύο επιλογές ή θα έμενα απλός θεατής ή θα έκανα κάτι ποιο ουσιαστικό.

Τι σημαίνει για εσάς “Προοπτική Ζωής” στην Καλλιθέα;

Δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός που να με εκφράζει περισσότερο από την Προοπτική Ζωής. Ο επικεφαλής της παράταξης και επί έτη Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης είναι ένα πρόσωπο που μου εμπνέει προσωπικά θαυμασμό και εμπιστοσύνη, έχει αφήσει έργο πίσω του και ξέρω ότι μπορεί να δώσει λύσεις και νέες προοπτικές στους δημότες.

Αν είχατε απέναντι σας τον σημερινό δήμαρχο Καλλιθέας τι θα τον ρωτούσατε;

   Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τον σημερινό Δήμαρχο Καλλιθέας είναι: Πείτε μας κ. Δήμαρχε, ένα έργο που έγινε επί των ημερών σας;

Γιατί να ψηφίσουν εσάς;

   Εγώ δεν θα πω ψηφίστε με είμαι η καλύτερη. Απλά θα πω δώστε φωνή σε νέους ανθρώπους, σε νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες. Είμαι γυναίκα δημιουργική με ιδέες και όραμα και πιστεύω ότι μπορώ να βάλω ένα λιθαράκι για να πάει παρακάτω η πόλη και να δώσουμε Προοπτική στη Ζωή μας.

Διεκδικώντας, Κατακτώντας, Συμμετέχοντας.

 

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Οι καταβολές του μονογονεϊκού επιδόματος από τον ΕΔΟΕΑΠ θα πραγματοποιούνται…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!