Κρήτη: 2.579 μη κύρια τουριστικά καταλύματα με ειδικό σήμα πιστοποίησης «Health First»

Το σύνολο των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων της χώρας που έλαβαν το ειδικό σήμα πιστοποίησης «Health First», δηλαδή των «Ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19», ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2021 συνολικά 21.673 μη κύρια καταλύματα σε όλη τη χώρα αιτήθηκαν και πιστοποιήθηκαν με το συγκεκριμένο σήμα.

Οι Κυκλάδες συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό πιστοποιημένων με το σήμα «Ηealth First» μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων (4.270) και ακολουθούν τα Ιόνια νησιά (4.039).

Στην Περιφέρεια Κρήτης τα μη κύρια τουριστικά καταλύματα που έλαβαν την πιστοποίηση είναι 2.579.

Πίνακας που αφορά  στο πλήθος των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων ανά Περιφέρεια, σύμφωνα με τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν μέχρι τις 05/01/2021 και έλαβαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Υπηρεσίας μας (www.healthfirsttourism.gr), το ειδικό σήμα πιστοποίησης “HEALTH FIRST”, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθ. 1881/29.5.2020 κ.υ.α. «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084) όπως ισχύει.

Πηγή: hania.news

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε στις 2 Νοεμβρίου 2005…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!