Κρήτη: 2.579 μη κύρια τουριστικά καταλύματα με ειδικό σήμα πιστοποίησης «Health First»

Το σύνολο των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων της χώρας που έλαβαν το ειδικό σήμα πιστοποίησης «Health First», δηλαδή των «Ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19», ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2021 συνολικά 21.673 μη κύρια καταλύματα σε όλη τη χώρα αιτήθηκαν και πιστοποιήθηκαν με το συγκεκριμένο σήμα.

Οι Κυκλάδες συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό πιστοποιημένων με το σήμα «Ηealth First» μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων (4.270) και ακολουθούν τα Ιόνια νησιά (4.039).

Στην Περιφέρεια Κρήτης τα μη κύρια τουριστικά καταλύματα που έλαβαν την πιστοποίηση είναι 2.579.

kalitheapress gr

Πίνακας που αφορά  στο πλήθος των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων ανά Περιφέρεια, σύμφωνα με τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν μέχρι τις 05/01/2021 και έλαβαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Υπηρεσίας μας (www.healthfirsttourism.gr), το ειδικό σήμα πιστοποίησης “HEALTH FIRST”, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθ. 1881/29.5.2020 κ.υ.α. «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084) όπως ισχύει.

Πηγή: hania.news

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συγκάλεσε εκτάκτως το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο προκειμένου…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel