fbpx
11 °C Athens, GR
2 Δεκεμβρίου 2020

Κώστας Καλογερόπουλος:Tablet στους μαθητές από το Δήμο Καλλιθέας


Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας πρόκειται να προμηθεύσει τα σχολεία με tablets τα οποία θα δανείζονται στους μαθητές/τριες, αφού υπογράψει ο κηδεμόνας σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, για όσο διάστημα λειτουργήσει η εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και μετά θα επιστρέφονται στο σχολείο. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο, στον οποίον θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μαθητή και το σχολείο. θα πρέπει να παραδοθούν στο σχολείο την Τρίτη 28/4/2020 & την Τετάρτη 29/4/2020, από τις 10:00π.μ. ως τις 13:00.

Όπως αναφέρει και το σχεικό έγγραφο από τον εντεταλμένο σύμβουλο παιδείας Κώστα Καλογερόπουλο που παρατίθεται παρακάτω που έχει αποσταλέι στα σχολεία.
ΘΕΜΑ: < ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ>

“Σε συνέχεια του με αρ.πρωτ.16176/15-4-2020 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι για την παροχή ψηφιακού εξοπλισμού (tabletς), στους μαθητές των σχολείων σας, θα πρέπει οι οικογένειες τους να ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες :

1.Δικαιούχοι ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).

2.Δικαιούχοι Κοινωνικών Προγραμμάτων του Δήμου μας(Δικαιούχοι Δώρο επιταγών Χριστουγέννων και Πάσχα).

3.Οικογένειες με χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα(5.000 ευρώ συν 1.500 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο), άνεργοι, πολύτεκνες οικογένειες και οικογένειες με άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία τα οποία θα πρέπει να προσκομισθούν:

1.Για τους δικαιούχους Κ.Ε.Α.

Ολόκληρη η εγκεκριμένη αίτηση του Κ.Ε.Α.

2.Για τους μη δικαιούχους Κ.Ε.Α.

α. Εκκαθαριστικό Εφορίας, Φορολογική Δήλωση(Ε1) και (Ε9) αν δεν υπάρχει ακίνητο Ε9 μηδενικό, και (Ε2) για όσους διαθέτουν παραπάνω από ένα ακίνητο.

β. Βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ.

γ. Πιστοποιητικό αναπηρίας σε ισχύ από την αρμόδια επιτροπή των Κ Ε Π Α.

δ. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (του τελευταίου τριμήνου) και αποδεικτικό επιμέλειας των παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης γονέων.

Σας παρακαλούμε για την ενημέρωση των μαθητών σας και τη συγκέντρωση των παραπάνω στοιχείων σε κλειστό φάκελο, στον οποίον θα αναγράφεται το όνομα του μαθητή και το σχολείο του, έως τη Πέμπτη 29/4/2020 και να μας ενημερώσετε σχετικά στο email : paideia@kallithea.gr.

Τη Πέμπτη 30/4/2020 θα παραδώσετε τους φακέλους σε υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος θα περάσει από το σχολείο σας και θα τους παραδώσει στο Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Όσο αφορά τις δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και τις τυχόν παραλέιψεις που έχει κάνει σε αυτό το τομέα θα αναφερθεί στη συνέντευξη από την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως στη kallithea Press

Related articles

Αγία Παρασκευή: Ένταση με πάνω από 400 άτομα που μαζεύτηκαν στην Πλατεία Αγ. Ιωάννου.

Περίπου 300 νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου με μπύρες και μουσική. Η αστυνομία έφτασε στο σημείοκαι ζήτησαν να διαλυθεί το πλήθος, καθώς παραβίαζε τους κανόνες περί συγχρωτισμού. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Ομάδα περίπου 300 νεαρών συγκεντρώθηκε στο σημείο, προκειμένου να κάνει πάρτι με […]

Η ορκωμοσία του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη πριν ένα χρόνο στο κατάμεστο «Κάρολος Κουν»

Σε μια σεμνή και σύντομη τελετή, με πολυπληθή παρουσία πολιτών του Αλίμου και παρατεταμένα χειροκροτήματα, ορκίστηκε ο Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Αλίμου, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν. Έκανε μία σύντομη αναδρομή στα επιτεύγματα της προηγούμενης θητείας της Δημοτικής Αρχής, αναφέροντας ότι έγιναν περίπου 400 μικρά και μεγάλα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *