Κώστας Καλογερόπουλος:Tablet στους μαθητές από το Δήμο Καλλιθέας

kalitheapress gr
Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας πρόκειται να προμηθεύσει τα σχολεία με tablets τα οποία θα δανείζονται στους μαθητές/τριες, αφού υπογράψει ο κηδεμόνας σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, για όσο διάστημα λειτουργήσει η εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και μετά θα επιστρέφονται στο σχολείο. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο, στον οποίον θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μαθητή και το σχολείο. θα πρέπει να παραδοθούν στο σχολείο την Τρίτη 28/4/2020 & την Τετάρτη 29/4/2020, από τις 10:00π.μ. ως τις 13:00.

Όπως αναφέρει και το σχεικό έγγραφο από τον εντεταλμένο σύμβουλο παιδείας Κώστα Καλογερόπουλο που παρατίθεται παρακάτω που έχει αποσταλέι στα σχολεία.
ΘΕΜΑ: < ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ>

“Σε συνέχεια του με αρ.πρωτ.16176/15-4-2020 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι για την παροχή ψηφιακού εξοπλισμού (tabletς), στους μαθητές των σχολείων σας, θα πρέπει οι οικογένειες τους να ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες :

1.Δικαιούχοι ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης).

2.Δικαιούχοι Κοινωνικών Προγραμμάτων του Δήμου μας(Δικαιούχοι Δώρο επιταγών Χριστουγέννων και Πάσχα).

3.Οικογένειες με χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα(5.000 ευρώ συν 1.500 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο), άνεργοι, πολύτεκνες οικογένειες και οικογένειες με άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία τα οποία θα πρέπει να προσκομισθούν:

1.Για τους δικαιούχους Κ.Ε.Α.

Ολόκληρη η εγκεκριμένη αίτηση του Κ.Ε.Α.

2.Για τους μη δικαιούχους Κ.Ε.Α.

α. Εκκαθαριστικό Εφορίας, Φορολογική Δήλωση(Ε1) και (Ε9) αν δεν υπάρχει ακίνητο Ε9 μηδενικό, και (Ε2) για όσους διαθέτουν παραπάνω από ένα ακίνητο.

β. Βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ.

γ. Πιστοποιητικό αναπηρίας σε ισχύ από την αρμόδια επιτροπή των Κ Ε Π Α.

δ. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (του τελευταίου τριμήνου) και αποδεικτικό επιμέλειας των παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης γονέων.

διάβασε και αυτό  Πανεπιστήμια: Από την 1η έως τις 15 Ιουνίου θα είναι η εξεταστική περίοδος.

Σας παρακαλούμε για την ενημέρωση των μαθητών σας και τη συγκέντρωση των παραπάνω στοιχείων σε κλειστό φάκελο, στον οποίον θα αναγράφεται το όνομα του μαθητή και το σχολείο του, έως τη Πέμπτη 29/4/2020 και να μας ενημερώσετε σχετικά στο email : paideia@kallithea.gr.

Τη Πέμπτη 30/4/2020 θα παραδώσετε τους φακέλους σε υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος θα περάσει από το σχολείο σας και θα τους παραδώσει στο Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Όσο αφορά τις δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και τις τυχόν παραλέιψεις που έχει κάνει σε αυτό το τομέα θα αναφερθεί στη συνέντευξη από την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως στη kallithea Press

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Μάριος Τόκας ήταν μουσικοσυνθέτης που γεννήθηκε στη Λεμεσό της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: