Λάζαρος Λασκαρίδης Ευχαριστούμε τους συμπολίτες για την συμμετοχή στα Πολιτιστικά της Καλλιθέας

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τις Καλλιθεάτισσες και τους Καλλιθεάτες για
τη μαζική συμμετοχή τους στις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Δήμου, απηύθυνε, μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Λάζαρος Λασκαρίδης.

Το μήνυμά του, έχει ως εξής:

«Με την ολοκλήρωση των τετράμηνων εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021» αισθάνομαι , ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που αγκάλιασαν το πρόγραμμά μας και έδωσαν μαζικά το «παρών».

Οι φετινές εκδηλώσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τόσο ως προς τον αριθμό τους, όσο και ως προς τη συμμετοχή των Καλλιθεατών. Με χαρά είδαμε την πόλη μας να παίρνει το ρόλο του πρωταγωνιστή στον Πολιτισμό και να δίνει ανάσες ζωής, τέχνης και γόνιμου προβληματισμού στους κατοίκους, μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο,
λόγω εγκλεισμού, χειμώνα.

Με τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, έχουμε θέσει τον Πολιτισμό στις προτεραιότητες της διοίκησης του Δήμου και το όραμα μας το κάνουμε πράξη καθημερινά.

Υποσχόμαστε κι έναν συναρπαστικό σε πολιτιστικά δρώμενα χειμώνα και σας καλούμε αύριο Τρίτη 12 Οκτωβρίου (σε μια σημαντική για τον τόπο μας ημερομηνία, αφού, πριν από 77 χρόνια, το 1944 απελευθερώθηκε η Αθήνα από τους Γερμανούς) στις 7 το απόγευμα στα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου της οδού Μπιζανίου, όπου έδωσαν τη ζωή τους 10 νεαροί ΕΠΟΝίτες, αγωνιζόμενοι κατά των
κατακτητών.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ΚΕΠ Δήμου Καλλιθέας»

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Έφυγε ο Κώστας Ράντος η φωνή του Ρεπόρτερ Καλλιθέας.

Απάντηση

Recommended
Ωρα για σέντρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τόσο σε επίπεδο εκδηλώσεων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: