Κοινωνία

Λειτουργία Βιβλιοθήκη Εστίας Νέας Σμύρνης

 
Η Βιβλιοθήκη της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης θα λειτουργήσει για το αναγνωστικό κοινό, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τις ώρες 9.00 – 17.00 καθημερινά εκτός αργιών. 
Βάσει της εγκυκλίου ΔΙΔΑΔ/Φ69/114/9708 του Υπουργείου Εσωτερικών και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στις Βιβλιοθήκες, θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο. 
📍Για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας στο Αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης της ΕΣΤΙΑΣ απαιτείται η αποστολή γραπτού email ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής σας. 
📍Οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9333702 – 9330274 – εσωτ. 4 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: library@estia-ns.gr 
 
Κατά την είσοδό σας στους χώρους της Βιβλιοθήκης της ΕΣΤΙΑΣ, πρέπει υποχρεωτικά να απολυμαίνετε τα χέρια σας με την χρήση του αντισηπτικού υγρού, που βρίσκεται στην είσοδο του φουαγέ της ΕΣΤΙΑΣ και σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης. 
Σύμφωνα με το πρότυπό της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας: 
 
✔️Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής των αναγνωστών με τους αρμόδιους υπαλλήλους απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου. 
✔️ Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας από τους αναγνώστες. 
✔️ Οι αναγνώστες θα φέρουν τον προσωπικό τους εξοπλισμό για χρήση από τους ίδιους βάσει των οδηγιών για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού (στυλό, μολύβι, γόμα, σημειωματάριο) κ.λ.π. 
✔️ Δεν επιτρέπεται η χρήση περισσότερων από ένα γραφείο ανά αναγνώστη . 
✔️ Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από άλλον αναγνώστη, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού.  
 
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία. 

Facebook Comments Box

Απάντηση