Μαζί με Εσάς Συνεχίζουμε

Όταν ξεκινήσαμε με μια απλή σελίδα στο fb η οποία ήταν η αφορμή να γίνει..Διαδικτυακη Σελιδα  kalitheapress κανείς δεν περίμενε ότι θα καταφέρει να σταθεί απέναντι σε όλες τις προηγούμενες διαδικτυακές σελίδες που υπήρχαν και πολλοί στοιχημάτιζαν πόσες μέρες θα αντέξουμε. Με την βοήθεια την δική σας τους διαψέυσαμε και αισίως διανύουμε πιο ενδυναμωμένοι τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας μας.

Σήμερα η διαδικτυακή σελίδα kalitheapress μαζί με τις συνεργαζόμενες διαδικτυακές σελίδες και τις σελίδες fb που αποτελούν το Eρευνα Press Group δέχονται καθημερινά 800.000 κλικ από αναγνώστες οι οποίοι μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται… Γεγονός που μας ενθαρρύνει, να συνεχίσουμε σταθερά και ανοδικά την έγκυρη και πλήρη ενημέρωση σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους αναγνώστες μας που αρθρογραφούν εθελοντικά αλλά και σε αυτούς που συμμετέχουν εθελοντικά ως παραγωγοί στο ΕρευναPress webradio και συμμετέχουν έτσι στην επιτυχία του kalitheapress αρχικά αλλά και του Eρευνα  Press Group.

Με τις νέες συνεργασίες που έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες αλλά και διάφορα μικρά και μεγάλα site από την Ελλάδα και το εξωτερικό δημιουργούμε μια μεγάλη ομάδα με κύρια δύναμη και σκοπό Εσείς να αποκτήσετε την Δική σας διαδικτυακή Φωνή στην ενημέρωση … Συνεχίζουμε με το ΕrevnaPress webradio σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη συμμετοχή σας.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα μας είτε αρθρογραφόντας, είτε με τη δική σας ιστοσελίδα, web radio ή ομάδα στο facebook επικοινωνήστε μαζί μας email: officekallitheapress@gmail.com  
ΥΣ. Στους αναγνώστες μας δεν συνυπολογίζουμε αυτούς που διαβάζουν τα άρθρα μας που αναμεταδίδονται από τα καθιερωμένα δημοσιογραφικά-ενημερωτικά site.
Δημήτρης Μπιζιώτας
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Θρίλερ σε γηροκομείο στα Χανιά

Απάντηση

Recommended
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις ΗΠΑ, την Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: