Κοινωνία

Μαρούσι: Εντυπωσιακή φωταγώγηση του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού και της Πινακοθήκης

Σε μία τελετή προσαρμοσμένη στα περιοριστικά μέτρα που μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού και την Πινακοθήκη του Δήμου, συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την ορχήστρα εγχόρδων νέων του Δημοτικού Ωδείου.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης για την διοργάνωση, όπως και την ορχήστρα νέων που με την επιμέλεια της Δντρίας του Ωδείου Κοσκόρου Φωτεινής προσέφερε ακούσματα υψηλού επιπέδου.

Στην τελετή παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι  Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Κων/νος Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, ο Προέδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάντυ Ρώτα και Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Αμπατζόγλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Προσπαθούμε μέσω διαδικτύου να κάνουμε τους Μαρουσιώτες να νιώσουν περισσότερο αισιόδοξοι και πρέπει να γνωρίζουν πως ο Δήμος είναι δίπλα τους, όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου. Όλοι πρέπει να κάνουμε υπομονή και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών έτσι ώστε να περιορίσουμε την μετάδοση του κορωνοϊού. Θα συνεχίσουμε με ειδικές δράσεις να ντύνουμε στα γιορτινά όλη την πόλη μας, όπως το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία ΗΣΑΠ την Πέμπτη 10/12 και ώρα 19.00,  έτσι ώστε οι κάτοικοι του Αμαρουσίου να αισθανθούν πιο όμορφα. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!».

Πηγή: xtypos.gr

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Τηλεδιάσκεψη ΚΕΔΕ με Υπουργό Παιδείας

Απάντηση