ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ “Η Καρδιά πονάει όταν Ψηλώνει ” τραγουδούν οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ

Η γνωστή και καταξιωμένη γυναικεία χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου
«ΝΗΡΗΙΔΕΣ» προχώρησε στην δημιουργία ενός βίντεο, με την ερμηνεία του
αγαπημένου μουσικού κομματιού «Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ» το οποίο
έρχεται να δώσει νότα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους μας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η τέχνη και ο πολιτισμός είναι ένα καταφύγιο αλλά και μέσο έκφρασης, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας.
Τα δικαιώματα εκτέλεσης και προβολής του κομματιού παραχωρήθηκαν ευγενικά στην χορωδία από τους δημιουργούς Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο ενώ τον γενικό συντονισμό είχε η Υπεύθυνη διδασκαλίας και διεύθυνσης της Χορωδίας «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» Κατερίνα Βασιλικού.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος:
« Αυτή την δύσκολη περίοδο, που σε όλους λείπουν οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις, η πρωτοβουλία της χορωδίας μας έρχεται να κάνει την ζωή μας λίγο πιο όμορφη, ευαισθητοποιώντας και στηρίζοντας όλους μας με ελπιδοφόρα μηνύματα που έχουμε ανάγκη.
Η δράση αυτή έρχεται να προστεθεί στην πρωτοβουλία ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ-
ΠΑΙΖΟΥΜΕ,ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ που από την πρώτη στιγμή έχουμε
πάρει ως Δημοτική Αρχή για τα παιδιά και τους γονείς και η οποία εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, δρώμενα και διαδικτυακές δράσεις και τα οποία το κοινό μπορεί να αναζητήσει και να αξιοποιήσει στο :
https://palaiofaliro.gr/menoyme-spiti-paizoyme-mathainoyme-dimioyrgoyme/. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συντελεστές και τα μέλη της χορωδίας μας καθώς και την διευθύντρια της Κατερίνα Βασιλικού για την πρωτοβουλία και τον συντονισμό τους και ευελπιστώ οι πολλές προβολές που θα έχουμε στα social media και στο site του Δήμου μας θα αποτελέσουν την επιβράβευση για την πρωτότυπη αυτή
προσπάθεια».

διάβασε και αυτό  Μουσείο της Ύδρας: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση του Didier Guillon
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Kατόπιν αποδοχής της πρόσκλησης που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: