Μητσοτάκης: ”Πότε αναμένεται η επιστροφή στην κανονικότητα”

”Καταφέραμε στην Ελλάδα να χειριστούμε καλά το πρώτο κύμα, ενώ με το δεύτερο κύμα το Νοέμβριο, προχωρήσαμε σ’ ένα αυστηρό lockdown που “πόνεσε” οικονομικά” τόνισε εχθές ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός για τα διδάγματα της πανδημίας.

Για τα διδάγματα της πανδημίας του κορωνοιού μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διαδικτυακή σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Όπως τόνισε, αυτό που μάθαμε από την πανδημία είναι «ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και τους επιστήμονες και να παίρνουμε νωρίς αποφάσεις».

Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε πως αυτό εξαρτάται από την πορεία των εμβολιασμών.

«Αν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα στις παραδόσεις εμβολίων, θα επιστρέψουμε σε μια κάποια κανονικότητα τέλη άνοιξης με αρχές καλοκαιριού» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ενώ χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ελήφθησαν νωρίς οι κρίσιμες αποφάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξει χρόνος για τη θωράκιση και ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Διευκρινίσεις για την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων έδωσαν…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!