Μπούρμπου και Φράγκου στο Βαρέζε με παγκόσμιο ρεκόρ

Μοναδικές στιγμές προσέφεραν τα γαλανόλευκα κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-23 στο Βαρέζε με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Φράγκου που μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες κόσμου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη δίκοπο άνευ. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους φόρμα τερματίζοντας  καταφέρνοντας πρώτες σε 6:58.41, χρόνος που αποτελεί νέο  παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία. Να σημειωθεί ότι η νέα αυτή επίδοση βελτιώνει το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 6:58.68 που κρατούσε από το 2019 το δίδυμο των Ολυμπιονικών του Τόκιο Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του παγκόσμιου της Σαρασότα των ΗΠΑ.

kalitheapress gr

Η Ολυμπιονίκης του Τόκιο Χριστίνα Μπούρμπου με την Ευαγγελία Φράγκου είναι πλέον το νέο πλήρωμα που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ)  συγχαίρει την Χριστίνα Μπούρμπου, εύχεται καλή συνέχεια στο άξιο μέλος μας και ευελπιστεί να καλωσορίσει στις τάξεις του και το έτερο μέρος αυτού του πληρώματος.

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Euro 2020: Στα πέναλτι η Ισπανία απέκλεισε την Ελβετία και πήγε στους «4»

Απάντηση

Recommended
Παρακολουθείστε απευθείας τη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: