19 °C Athens, GR
22 Οκτωβρίου 2020

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στο Νομό Αττικής ξεκίνησε την λειτουργία του στην Καλλιθέα (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 260), σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και τελευταίου τύπου μηχανήματα προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου, καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας από όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Το σύγχρονο και πλήρως οργανωμένο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων που απαιτούνται για τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία των ασθενών. Οι υποδομές του είναι πλήρεις, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής με τον πρωτοπόρο cobas® pro integrated solutions αναλυτή της Roche Diagnostics, που τοποθετείται για πρώτη φορά σε διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα.

Το Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα και πρακτικές, διασφαλίζοντας αξιοπιστία στα αποτελέσματα και άριστη εξυπηρέτηση.
Το Κέντρο περιλαμβάνει στις υπηρεσίες του Καρδιολογικό Τμήμα, Τμήμα Υπερήχων, Τμήμα Μαστού με Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το νέο πολυδύναμο Κέντρο της Affidea στη Καλλιθέα, μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των γύρω περιοχών, παρέχοντας ένα πλήθος ειδικών εξετάσεων, τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Το κτίριο προσφέρει όχι μόνο ασφάλεια και λειτουργικότητα στην παροχή ιατρικής πράξης, αλλά και ευχέρεια πρόσβασης για υπερήλικες, ΑΜΕΑ, μητέρες με παιδικά καροτσάκια, σύγχρονες εγκαταστάσεις για άνετη παραμονή. Πληροί δε και ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως αρχιτεκτονική και αισθητική των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας.

Αναφερόμενος στη σημαντική επένδυση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος σημείωσε: «Η στρατηγική του ομίλου περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα. Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόληψης, προαγωγής της υγείας και ιατρικής περίθαλψης, που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με το νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για αναπτυξιακή προοπτική, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε όλους και εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο, καθιστώντας την Affidea ως τον πλέον πραγματικό και αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των ασθενών».
Η Affidea Καλλιθέας θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 16:00. Για τα ραντεβού σας μπορείτε να καλείτε στο 216 0010299.
Λ. Ελ. Βενιζέλου 260, 176 75 Καλλιθέα
Τ: 216 0010200 · F: 216 0010299
Ε-mail: kallithea@affidea.com
www.affidea.gr

Related articles

Διατροφικές συμβουλές για το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινή διατροφή: Οι διατροφικές απαιτήσεις του οργανισμού είναι διαφορετικές για κάθε εποχή Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η αυξημένη θερμοκρασία περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα. Τα καλοκαιρινά προβλήματα υγείας μπορεί να είναι απλά όπως πονοκέφαλος και ναυτία ή πιο σοβαρά όπως θερμοπληξία, αφυδάτωση, δυσκοιλιότητα και διάρροια. Για αυτό ολοι μας πρέπει να […]

Αυξάνεται ο αριθμός των δημοτικών Συμβούλων…

Στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που πρόκειται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή θα περιληφθούν οι δύο αλλαγές στον Κλεισθένη που είχε εξαγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών Α. Χαρίτσης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Πρόκειται για: -Την αύξηση του αριθμού των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, που, πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να είναι έως και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *