ΚοινωνίαΥγεία

Νέο κύκλο δωρεών ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης COVID-19, συνολικού ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο νέος κύκλος, πέμπτος κατά σειρά, περιλαμβάνει 26 δωρεές, συνολικού ύψους 9,8 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξάνοντας το συνολικό ποσό των δωρεών που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα, στα 81,9 εκατομμύρια δολάρια.

Στο πλαίσιο του νέου κύκλου δωρεών, το ΙΣΝ συνεχίζει τη στήριξή του σε μια σειρά από οργανισμούς, που είχε υποστηρίξει και σε προηγούμενους κύκλους της Πρωτοβουλίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καίριες ανάγκες, όπως η διασφάλιση σίτισης και η παροχή στέγασης, καθώς και η ενίσχυση υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης.

“Παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις σχετικά με την παραγωγή αποτελεσματικών εμβολίων γεννούν ελπίδα και προσδοκίες για το νέο έτος, η πανδημία εξακολουθεί να επεκτείνεται δυναμικά, διογκώνοντας τις ανάγκες και προβλήματα που έχει προκαλέσει”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος.

“Εν όψει των συνεχιζόμενων και αυξανόμενων προκλήσεων, ανανεώνουμε την υποστήριξή μας σε ορισμένους οργανισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνονται και σε προηγούμενους κύκλους της Πρωτοβουλίας, προκειμένου να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους και, παράλληλα, υποστηρίζουμε με δωρεές μας νέους οργανισμούς. Αντλούμε ιδιαίτερη έμπνευση από την επιμονή των εν λόγω οργανισμών, οι οποίοι καταφέρνουν, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, και τους ευχαριστούμε για τη δυνατότητα που μας προσφέρουν να συνεργαζόμαστε και να συνεισφέρουμε σε αυτήν τη ζωτικής σημασίας προσπάθεια”, υπογραμμίζει ο κ. Δρακόπουλος.

Πηγή: webradio.ert.gr

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Τον χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι έξω από σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου

Απάντηση