Νίκος Παπαθανάσης: Νέα μέτρα στήριξης Επιχειρήσεων

O αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην πιθανότητα λήψης νέων μέτρων, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία.

«Έχοντας την έξαρση των κρουσμάτων και επειδή η κατάσταση είναι δυναμική μπορεί να επιβληθούν μέτρα, είναι διορθωτικές κινήσεις που προστατεύουν τη δημόσια υγεία» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ανακοίνωση νέων μέτρων την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην τηλεδιάσκεψη του υπουργικού συμβουλίου. 

«Επειδή, όπως γνωρίζετε, το κάθε μέτρο παίρνει ημέρες να δείξει τα αποτελέσματά του, αυτά θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες. Όμως αν χρειαστεί, και επειδή οι επιστήμονες έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, θα ληφθούν μέτρα» είπε στο «Πρώτο Θέμα».

Παρέχοντας εξηγήσεις σχετικά με το σκεπτικό της κυβέρνησης είπε πως «τα μέτρα που λαμβάνονται είναι μέτρα θωράκισης της δημόσιας Υγείας με το μικρότερο οικονομικό αποτύπωμα».

Είπε, όμως, ότι θα υπάρξουν μέτρα που θα έχουν ως σκοπό να στηρίξουν τις επιχειρήσεις. «Δίνουμε προσοχή στις περιοχές που είναι στο “κόκκινο”» είπε.

«Η κυβέρνηση κράτα δυνάμεις για να δώσει όλη την απαραίτητη στήριξη στις επιχειρήσεις γι’ αυτό οι αγορές μάς εμπιστεύονται και γι’ αυτό έχουμε τέτοια επιτόκια στο δεκαετές ομόλογο».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Η μητέρα της Καρολάιν έχει στην αγκαλιά της το παιδί

Απάντηση

Recommended
Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε εκκλησία της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: