ΝΔ για τα 23 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή: Ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός

Στις 23 Απριλίου του 1998 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφυγε από τη ζωή. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτήν την ημέρα και με αφορμή τη συμπλήρωση 23 ετών από τον θάνατο του, το γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωσε, μέσω της οποίας χαρακτηρίζεται ως «ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός που σημάδεψε με τον πιο θετικό τρόπο το β’ μισό του 20ου αιώνα».

Παράλληλα, από τη ΝΔ επισημαίνεται ότι «ήταν το πρότυπο του ορθού πολιτικού λόγου, αποστρέφονταν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία και αναμφίβολα έθεσε τον εαυτό του, την παράταξη και την Ελλάδα πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια από το θάνατο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπήρξε ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός που σημάδεψε με τον πιο θετικό τρόπο το β’ μισό του 20ου αιώνα.

Το οικονομικό θαύμα της μετεμφυλιακής Ελλάδας, η υποδειγματική μετάβαση στη Δημοκρατία το 1974 και η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ είναι τα πιο εμβληματικά από τα πολιτικά του επιτεύγματα.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν το πρότυπο του ορθού πολιτικού λόγου, αποστρέφονταν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία και αναμφίβολα έθεσε τον εαυτό του, την παράταξη και την Ελλάδα πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Με σεβασμό στο έργο του μεγάλου πολιτικού άνδρα τιμάμε σήμερα την μνήμη του».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Το ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Θωμά Σίδερη κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διεθνές φεστιβάλ στις ΗΠΑ

Απάντηση

Recommended
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο Euronews Now.…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: