Νικόλαος Λαγκαδιανός: O νέος διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας

Ο Πλοίαρχος ΛΣ Λαγκαδιανός Νικόλαος είναι από σήμερα ο νέος Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας.

Ο κ. Λαγκαδιανός επί πολλά χρόνια προσέφερε επιτυχώς τις υπηρεσίες από τη θέση του εκπροσώπου τύπου Αρχηγείου ΛΣ.

– Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 19 Ιανουαρίου 1972 κι έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Ύδρα, τόπο καταγωγής του και μετέπειτα στην Αθήνα.
– Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Καλλιθέας το 1989. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών -πρώην ΑΣΟΕΕ (1994). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια οικονομικής διαχείρισης και διοίκησης επιχειρήσεων, από όπου έλαβε επιμορφωτικά πιστοποιητικά αναγνωρισμένων φορέων, ενώ έχει σημειώσει και εκπαιδευτικό έργο ως Καθηγητής μαθημάτων Οικονομικής Κατεύθυνσης και Διοικητικού Δικαίου σε Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ).
– Το 1995 εισήχθη στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. και αποφοίτησε ως Σημαιοφόρος Λ.Σ. με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 1997.
– Από το 1997 έως το 2000 υπηρέτησε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ως Ειδικός Διαχειριστής Παγίας Προκαταβολής, καθώς επίσης στα Γραφεία Ανάκρισης Ασφάλειας και Λιμενικής Αστυνομίας.
– Το 2000 τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας του τότε Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ),  ως εισηγητής του Τμήματος Οργάνωσης Συνθέσεων Πλοίων, μέχρι το 2001.
– Από το 2001 έως και το 2005 υπηρέτησε στο Γραφείο Επικοινωνίας και ΜΜΕ (ΓΕΜΜΕ) του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ως εισηγητής σε θέματα επικοινωνιακής διαχείρισης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.  Στη διάρκεια αυτή παρακολούθησε εξειδικευμένο σεμινάριο Διαχείρισης Κρίσεων – Media Training που οργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Υψηλής Τεχνολογίας Α.Ε. (EUCAT SA Consulting Engineers & Scientists).
– Επί ένα χρόνο και ειδικότερα από το 2005 έως το 2006 διετέλεσε εισηγητής στο Α’ Τμήμα Θαλασσίων Δικτύων της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών του ΥΕΝ.
– Από το 2006 έως το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Υποδιευθυντή και Διευθυντή του Γραφείου Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Στις 16-2-2007 ολοκλήρωσε επιτυχώς κατόπιν εξετάσεων τη φοίτησή του από τις 22-1-2007 στη Σχολή Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
– Από το Δεκέμβριο του 2009 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2011 μετατέθηκε στην Έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου του Μπουένος Άιρες, ως Ναυτιλιακός Ακόλουθος της Ελλάδας στην Αργεντινή.
– Με την επάνοδό του τοποθετήθηκε στο Λιμεναρχείο Σπετσών, όπου υπηρέτησε ως Λιμενάρχης.
– Από το Νοέμβριο του 2012 έως και σήμερα έχει αναλάβει καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

διάβασε και αυτό  Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Δένδια, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Κύπριο oμόλογο του Ν. Χριστοδουλίδη

-Στις 31-3-2017 αποφοίτησε επιτυχώς από το Σχολείο Επιτελών Ψυχολογικών Επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε από 21-2-2017 στη Διακλαδική Σχολή Ψυχολογικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Μιλά άριστα Αγγλικά, βασικά Ισπανικά και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα Η/Y και Marketing / Δημοσίων Σχέσεων.  Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα και διαμνημονεύσεις.

Είναι το δεύτερο παιδί της τετραμελούς οικογένειας του Δημητρίου Λαγκαδιανού και της Αικατερίνης Ρούσση. Είναι παντρεμένος με τη Βούλα Μαλλά, Δημοσιογράφο – Επικοινωνιολόγο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους και μια κόρη.

Πηγή: hcg.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ο Δημάρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  και ο Προέδρος του Πολιτιστικού…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel