Νωρίτερα από ποτέ μπήκαν οι ομπρέλες στην παραλία Γλυφάδας

Το καλοκαίρι στη Γλυφάδα έρχεται νωρίς και το υποδεχόμαστε με τον καλύτερο τρόπο! Ωραιότερο από ποτέ, το παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας, με καινούργιες ομπρέλες και φρέσκια άμμο, οργανώθηκε και είναι έτοιμο να το απολαύσουν οι κολυμβητές! Ήδη το κολύμπι άρχισε!

«Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η Γλυφάδα με ζωγραφιά!

Δεν σας γελάνε τα μάτια σας: Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Βραβευμένη όλα τα τελευταία χρόνια με Γαλάζια Σημαία, η παραλία της Γλυφάδας είναι πανέτοιμη για τη φετινή χρονιά, πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά. Την καθαρίσαμε, τη νοικοκυρέψαμε, βάλαμε ομπρέλες παντού (με απόσταση δέκα μέτρων η μία από την άλλη), ρίξαμε φρέσκια άμμο, την περιποιηθήκαμε όπως κάθε χρόνο. Και φέτος είναι καλύτερη από ποτέ! Η περίοδος αυτή έχει πολλές σκοτούρες.

Είναι δύσκολη, ζόρικη και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να τελειώσει η μεγάλη περιπέτεια της πανδημίας. Εμείς βάζουμε το λιθαράκι μας για να φέρουμε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορούμε, για να προσφέρουμε στους κατοίκους και επισκέπτες της Γλυφάδας μια ανάσα δροσιάς, αισιοδοξίας, ξεγνοιασιάς. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά και όλους όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Ευχαριστώ τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Από το «δρόμο των ποιητών» μέχρι την παραλία μας και από άκρη σε άκρη της πόλης η Γλυφάδα μας συνεχίζει να ομορφαίνει. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τα μηνύματα των καρτών από την Μάντυ για την εβδομάδα 29/6-05/07/20

Απάντηση

Recommended
Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές, ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: