ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΚΗΠΟ

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου για άλλο ένα καλοκαίρι προσκαλεί τους δημότες του στους δύο θερινούς κινηματογράφους, «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη) και «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων).

Την Παρασκευή 24 Μαΐου ξεκινούν οι προβολές στο ΣΙΝΕ ΚΗΠΟ-Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως).

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό και περιλαμβάνει οσκαρικούς τίτλους, απολαυστικά blockbuster, ταινίες κινουμένων σχεδίων, ταινίες Α΄ προβολής και επιλεγμένες παραγωγές.

Η γενική είσοδος είναι 6€, για παιδιά 4€ και κάθε Τετάρτη γενική είσοδος 4€. 
Με την επίδειξη της Πολιτιστικής Κάρτας, που εκδίδεται από τον Δήμο μας με βάση κοινωνικά κριτήρια, η είσοδος για ανέργους- ΚΑΠΗ- ΑΜΕΑ είναι 3€ σε καθημερινή βάση.

Οι θεατές θα απολαύσουν όμορφο κινηματογραφικό θέαμα με τη χρήση ψηφιακής μηχανής προβολών που αποτελεί τη νέα τεχνολογική καινοτομία στον οπτικοακουστικό χώρο για πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Οι θεατές μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων, Σινέ Κήπος: 210 4810790 και Νέα Μασκώτ: 210 3459531, είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης:www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι προβολές και στη Νέα Μασκώτ.

Facebook Comments Box

Απάντηση