Ο Αμερικάνος Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ και η Μελάνια Τράμπ με covid-19

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση εδώ και κάποιες ώρες, ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Θετικό στον κορονοϊό είναι το προεδρικό ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω Twitter. 

Ο Πρόεδρος Τραμπ αντιμετωπίζει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά του κρυώματος, ανέφεραν δύο άτομα που γνωρίζουν την κατάστασή του, τα οποία επικαλούνται οι «New York Times». Ο Πρόεδρος, ο οποίος ανέφερε την Πέμπτη το βράδυ ότι είχε βγει θετικός για τον ιό, είχε συμπτώματα κρυώματος, περιέγραψε ένα άλλο άτομο. Σε φιλανθρωπικό γκαλά στο οποίο παρευρέθηκε σε γκολφ κλαμπ στο Bedminster, την Πέμπτη, ένας παρευρισκόμενος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος ήρθε σε επαφή με περίπου 100 άτομα και φαινόταν ληθαργικός. Ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι από την Πέμπτη το βράδυ, το σχήμα της θεραπείας του Προέδρου συζητείται. Ως εκ τούτου είναι πιθανό ένα διάγγελμα ή μια βιντεοσκοπημένη δήλωση από τον Πρόεδρο για να αποδείξει ότι μπορεί να κυβερνήσει.

πηγή sputnick

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  AFFIDEA Ψηφιακή Χαρτογράφηση, Δερματοσκόπηση και Εξέταση σπίλων Έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος

Απάντηση

Recommended
Γεγονότα 829 - Ο Θεόφιλος διαδέχεται τον πατέρα του, Μιχαήλ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: