Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: Παιδική και εφηβική επιχειρηματικότητα

Ο  Δήμος Παλαιού Φαλήρου, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Ψηφιακής Πολιτικής, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Παιδική και εφηβική επιχειρηματικότητα: ο ρόλος του διαδικτύου, προϋποθέσεις, όροι, εμπειρία», την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 καιώρες 19:00 έως 22:00,  στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Τα μέλη της τεχνολογικής κοινωνίας του εικοστού πρώτου αιώνα καλούνται από νεαρή ηλικία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες πρωτόγνωρες σε σχέση με το παρελθόν.  Οι δυο άξονες πάνω στους οποίους θα αναπτυχθεί η Ημερίδα είναι πρώτον, το πώς θα επιμορφωθούν τα παιδιά και οι έφηβοι στην επιχειρηματικότητα και δεύτερον από την εμπειρία, το πώς μαθητές και μαθήτριες καταθέτοντας έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες υλοποιούν προγράμματα «Εικονικής Επιχείρησης».

Η ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση στο «επιχειρείν», τόσο των γονέων και μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και των δασκάλων και καθηγητών.

Εισηγητές θα  είναι: η Κατερίνα Πραματάρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Μαρία Γιαννέτου,  Δημοσιογράφος, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece και ο Νίκος Δεμερτζής, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας. Την Ημερίδα συντονίζει και παρεμβαίνει, η Ιστορικός Τέχνης – Εικαστικός, Μαρία Δημητριάδη, Γενική Γραμματέας του Τμήματος Διακοσμητικής του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.  

Οργάνωση Ημερίδας:

Μαρία Δημητριάδη, Πρόεδρος ΚΟΙΤΙΔΑ, Φορέας Επιστήμης & Πολιτισμού  

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σας καλούμε σε κοινή συνέντευξη τύπου των 4 Ναυτικών Ομίλων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: