Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΕΣ «ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ»

Στην Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) «Εύξεινη Πόλη» εξελέγησαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2020 τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και συγκροτήθηκαν σε σώμα. Νέος χωρικός αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης.
«Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους να με αναδείξουν Χωρικό Aντιπρόεδρο. Αυτή τη στιγμή, ο Ε.Ο.Ε.Σ. “Εύξεινη Πόλη” (ευρωπαϊκός θεσμός που προωθεί διακρατικές συνεργασίες) αριθμεί 44 μέλη από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, εκ των οποίων 35 είναι Δήμοι και τα υπόλοιπα αυτοδιοικητικοί και πανεπιστημιακοί φορείς. Δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να ενισχυθεί η δυναμική του Ομίλου, να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός και εξωστρεφής για το καλό όλων».
Ο ΕΟΕΣ «Εύξεινη Πόλη» στοχεύει στη διαπεριφερειακή, διακρατική και διασυνοριακή συνεργασία, με στόχο τη δημιουργία αειφόρου ανάπτυξης στις περιοχές που καλύπτει μέσα από τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.
Πηγή: neasmyrni.gr
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Φανερός μειοδοτικός διαγωνισμός στο χώρο του Δημαρχείου (Ματζαγριωτάκη αρ. 76,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel