Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τους πολίτες του Νότιου τομέα: “Να μην επιτρέψουμε το πισωγύρισμα στο χθες”

Ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος κάνει πράξη το «κάθε μέρα δίπλα στους πολίτες» συζητώντας μαζί τους, έξω από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, εκεί που ακούγεται δυνατά ο σφυγμός της κοινωνίας.

Αυτό δεν είναι, μονάχα μια «προεκλογική συνήθεια», για τον  Μακεδόνα πολιτικό, αλλά μοιάζει σύμφυτο με τον χαρακτήρα του να ανακατεύεται με τους πολίτες των νοτίων προαστίων της Αττικής. Περισσότερο να ακούει, παρά να μιλά.

Σε άλλη μια μεγάλη «βόλτα» του , στον Άλιμο, στην Καλλιθέα, στο Μοσχάτο  και στην Ηλιούπολη, ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε σε όλους τους τόνους πόσο σημαντική είναι η ψήφος της 7ης Ιουλίου, για να μην επιτραπεί το πισωγύρισμα για τη χώρα και την κοινωνία… Ο ίδιος, δε, δηλώνει με ικανοποίηση ότι οι πολίτες με τους οποίους συνομιλεί καθημερινά,  ανταποκρίνονται θετικά.

Πολλοί δε εκφράζουν και μιαν απορία: «Γιατί το κυβερνών κόμμα έχασε τη μάχη της επικοινωνίας». Ο υπουργός τουρισμού, όμως , επαναλαμβάνει, ίσως μονότονα κάτι που ο ίδιος, όπως λέει, το έχει ως μότο ζωής : «Σε αυτό ταιριάζουμε με τον πρωθυπουργό. Η μόνη μάχη που είναι χαμένη, είναι εκείνη που δεν δίνεται»

Related articles

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑΥΡΟΥ Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει ημέρες αιμοδοσίας και καλεί τους πολίτες του να προσφέρουν αίμα, στηρίζοντας την τράπεζα αίματος του Δήμου και δίνοντας ζωή στους συνανθρώπους μας. Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα ΚΑΠΗ στο […]

Συνάντηση Πρωθυπουργού με ΚΕΔΕ

Την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει η νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί. Στη συνάντηση, που θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, το προεδρείο της ΚΕΔΕ καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *