fbpx
17 °C Athens, GR
5 Δεκεμβρίου 2020

Ο «Φρέσκος Άνεμος» αναλαμβάνει πρωτοβουλία αναδιανομής ιστιοπλοϊκών υλικών σε ομίλους της περιφέρειας

Η πρωτοβουλία της κίνησης ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ για την Ιστιοπλοϊα να στηρίξει όλα τα σωματεία ακόμα και αυτά που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το πρόγραμμα που αναγγέλει “Νοιάζομαι, Μοιράζομαι Συμμετέχω” στο οποίο όπως αναφέρει ο κύριος Παπαδημητρίου όλα τα ναυταθλητικά σωματεία θα γίνουν μια μεγάλη ομάδα που το ένα θα βοηθά το άλλο και ιδιαίτερα όσα σωματεία έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει.

Η κίνηση Φρέσκος Άνεμος για την αλλαγή στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδημητρίου, υλοποιώντας τις προγραμματικές του δηλώσεις παρουσιάζει μία ακόμη πρωτοβουλία που αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη του αθλήματος, ιδιαίτερα στην περιφέρεια.
Δημιουργούμε μια πρωτοβουλία βιώσιμης ανάπτυξης με την
ονομασία “Νοιάζομαι, Μοιράζομαι Συμμετέχω” για την επαναχρησιμοποίηση υλικών από σωματεία κυρίως των μεγάλων αστικών κέντρων που ή περισσεύουν ή που έχουν αναστείλει τη δραστηριότητα της κατηγορίας ή δεν τους εξυπηρετούν πλέον, σε πραγματικά σωματεία με αθλητική δραστηριότητα της περιφέρειας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Το τμήμα βιωσιμότητας, μεταξύ άλλων:

  1. Μεριμνά ώστε να καταστούν προσβάσιμα τα πλεονάζοντα υλικά σε όσους τα χρειάζονται και κυρίως σε ομίλους της περιφέρειας.
  2. Έρχεται σε επαφή και συνεννόηση με μεγάλους ομίλους των αστικών κέντρων και τους ενεργοποιεί ώστε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  3. Προωθεί τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.
  4. Βοηθά στην ενδυνάμωση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση σοβαρών ελλείψεων ομίλων της περιφέρειας. 
  5. Συνεργάζεται με φορείς που προωθούν την βιώσιμη ανάπτυξη, συμμετέχει σε εκδηλώσεις και διευκολύνει την κατά τόπους συνεργασία και συμμετοχή της της τοπικής αυτοδιοίκησης.
  6. Δημιουργεί και λειτουργεί ειδικό microsite με ενημερωτικό υλικό και
    πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δυνατότητες που παρέχονται στους ομίλους.

Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε: 
“Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα η οποία από την πρώτη ημέρα της
υποψηφιότητάς μου εργάζεται ανελλιπώς, και με πρόγραμμα και στρατηγική
σχεδιάζουμε την ιστιοπλοΐα που μας αξίζει.  
Η πρωτοβουλία ‘Νοιάζομαι, Μοιράζομαι, Συμμετέχω’ συμβαδίζει με τη στρατηγική της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματός μας για βιώσιμη ανάπτυξη με στόχο να αξιοποιούνται όλα τα διαθέσιμα υλικά χωρίς να υπάρχει αρνητικό αποτύπωμα. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μας: ενεργοποιούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις και  #MAZI φέρνουμε Φρέσκο Άνεμο στο άθλημα, δεν περισσεύει κανείς!
Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε, προχωράμε με σχέδιο και κάνουμε επιτέλους την επανάσταση του αυτονόητου”.
Πριν από λίγες ημέρες ο Φρέσκος Ανεμος παρουσίασε και την ιστοσελίδα
του  www.frekosanemos.gr , με τις προγραμματικές δηλώσεις, προτάσεις για την ιστιοπλοϊα αλλά και ειδήσεις

Related articles

Διακινητής έσπασε τις μπάρες διοδίων, πέρασε με κόκκινο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Ένας 32χρονος υπήκοος Ιράκ συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία μετέφερε παράνομα δώδεκα αλλοδαπούς. Το ΙΧ αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο άντρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στον κόμβο Βαγιοχωρίου στην Εγνατία Οδό, κινούμενο από Καβάλα, όπου έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Ανάληψης και συνέχισε […]

Η Τουρκία πίσω από τις επιθέσεις στα πανεπιστήμια; – Αποκάλυψη-«βόμβα» από γνωστό καθηγητή – Πολεμική κινητοποίηση ενόψει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την χώρα τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι μαζικές αποστολές φακέλων, έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.  Ενώ στην αρχή όλοι θεωρούσαμε πως μπορεί να πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό, ή για μία φάρσα από κάποιους, έρχεται ο γνωστός καθηγητής Ι. Μάζης, να δώσει μία νέα διάσταση στο εν λόγω ζήτημα. Όπως αποκάλυψε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *