Ο Peter Pan στη χώρα του PanYeah

Σας αρέσουν τα ταξίδια ; Ποιός είναι ο αγαπημένος σας προορισμός ; Είναι υπαρκτός ή τον έχετε ονειρευτεί ; Πιστεύω να μην φοβάστε να απαντήσετε άλλωστε ακόμα και αν δεν υπάρχει και δεν έχετε καταφέρει να τον πλησιάσετε, μην απελπίζεστε. Όλοι μας υπήρξαμε παιδιά, κάποιοι το διατηρούν και κάποιοι όχι. Εμείς πάντως σας έχουμε βρεί τόσο τον χώρο όσο και τον τόπο για να πραγματοποίησετε το όνειρο σας…Ένα όνειρο που παραμένει αναλλοίωτο στο χωροχρόνο, όπως ακριβώς μας μεταφέρει ο Peter Pan με την χώρα του Ποτέ Ποτέ. Όμως για να ταξιδέψεις χρειάζεται να μιλάς πολλές γλώσσες για να πετύχεις την άριστη η μια επαρκή επικοινωνία με τον συνάνθρωπο σου (ανεξαρτήτως εθνικότητας).

kalitheapress gr

Σας παρουσιάζουμε την ενεργά δυναμική ομάδα, του PAN YEAH. Πρόκειται για ένα φροντιστήριο Ξενων Γλωσσών που χάρη στην περίσσσια θέρμη των κατοίκων της Καλλιθέας όπου και εδρεύει στην οδό Δημοσθένους , έχει επιτύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

kalitheapress gr

Πρόκειται για ένα κέντρο που εκτός των Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά Γερμανικά,Γαλλικά,Ιταλικά.Ισπανικά,Ρώσικα, Κινέζικα, Τούρκικα,Αραβικά αλλά και Ελληνικά) συμπεριλαμβάνει ένα άρτια δομημένο κέντρο Μελέτης, πληροφορικής και ρομποτικής. Ξεχωρίζει για την συνέπεια του την μεθοδικότητα του και το υψηλό επίπεδο σπουδών ενώ οι τιμές του συμβαδίζουν με τις ανάγκες της εποχής. Οι μαθητές με την βοήθεια έμπειρων καθηγητών, native speakers , και ειδικών παιδαγωγών ανακαλύπτουν και εξελίσσουν τις δεξιότητες και ικανότητες τους στα πλαίσια ενός φιλικού και σύγχρονου περιβάλλοντος καθιστώντας τους “δεύτερο σπίτι” τους.

kalitheapress gr

Ελάτε να γνωριστούμε και να πετάξουμε μαζί σε χώρες μαγικές αλλά και πραγματικές συνομιλώντας σε όλες τις γλώσσες με τους ήρωες των παραμυθιών που τα παιδιά λατρεύουν. Η στάθμευση είναι προσβάσιμη για μαγικά χαλιά ή….μαγικά αυτοκίνητα.

διάβασε και αυτό  Πρόεδρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ΓΣ Καλλιθέας

kalitheapress gr

Επισκεφθείτε την διαδικτυακή τους διεύθυνση μέσω της ιστοσελίδας https://panyeah.gr, στο Facebook https://m.facebook.com/panyeahmx/ ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους στο τηλέφωνο 2109591933 απευθυνόμενοι στα γραφεία τους στην οδό Δημοσθένους 99, Καλλιθέα.

Άρθρο της Βαλσαμίας Αθανασιά

kalitheapress gr

kalitheapress gr

kalitheapress gr

kalitheapress gr

kalitheapress gr

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel