Πέθανε διακινητής μεταναστών στην Καβάλα όταν προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη

Τη ζωή του έχασε διακινητής παράνομων μεταναστών, όταν έπεσε σε χαράδρα κοντά στην Εγνατία στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη.

Τη ζωή του έχασε διακινητής μεταναστών στην Εγνατία, κατά την προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο παράνομος διακινητής έπεσε από γέφυρα της Εγνατίας οδού σε χαράδρα, στη διαδρομή Καβάλα – Ξάνθη, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να ξεφύγει της σύλληψης από τις αρχές, που τον εντόπισαν να προωθεί με συνεργό του, 11 παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Ο συνεργός του διακινητή εντοπίστηκε και συνελήφθη στη συνέχεια, από άνδρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο διακινητές που οδηγούσαν ιδιωτικό όχημα, δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο από άνδρες της αστυνομίας, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προσκρούσει σε προστατευτικές μπάρες του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Οι δύο διακινητές προσπάθησαν να διαφύγουν και κατευθύνθηκαν σε κοντινή δασώδη περιοχή, η οποία όμως έχει και απότουμους γκρεμούς. Οι αστυνομικοί μέσα στο όχημα εντόπισαν τους 11 μη νόμιμους μετανάστες και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών.

Ωστόσο, ο ένας εκ των δύο είχε πέσει σε κοντινή χαράδρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ ο δεύτερος διακινητής εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκεται εν εξελίξει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: