App Icon

Πανθρησκεία

Ω! ουρανοί ! η ανθρωπότητα χάνεται κάτω από το βάρος της επιβαλλόμενης απομόνωσης, εγκλεισμού και οικονομικής κατάρρευσης κι οι κυβερνώντες παίζουν θέατρο στην προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι σκοτώνονται να μας σώσουν από την επέλαση του κορωνοϊού.
Η Μητέρα φύση βογγά που οι ηθικοί της νόμοι παραβιάζονται κι ότι αφύσικο και ανορθόδοξο περνιέται για κανονικό. Το σκοταδιστικό πολυπολιτισμικό πρότυπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων χρησιμοποιούν εχθροί της ανθρωπότητος επιδιώκοντας να δημιουργήσουν ράτσες, χωρίς ρίζες και ιστορία , πατρίδες δίχως σύνορα, παράδοση και πολιτισμό μια σούπα που όποιος θέλει παίρνει, ,στο διαφημιζόμενο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ» Μα αυτό που πρέπει να ξεθεμελιωθεί για να αρχίσουμε από το μηδέν είναι η θρησκεία κάθε λαού. Έτοιμοι από καιρό σου σερβίρουν την καινούρια θρησκεία. Και το όνομα αυτής «ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ».
Στην πόλη ΑΣΤΑΝΑ στο Καζακστάν στο μέσον της ασιατικής στέπας ,δρομολογείται από πολλά χρόνια τώρα η καινούρια θρησκεία, συνονθύλευμα όλων των θρησκειών με το όνομα « Πανθρησκεία». Τι παράδοξο! όλες οι θρησκείες οι εξ αποκαλύψεως αλλά κι οι παγανιστικές όλες δημιούργημα της ασιατικής σκέψης και τώρα η πανθησκεία επείγει
Γιατί επείγει! Γιατί, ακριβώς, η παγκόσμια θρησκεία , είναι ένα από τα βασικά όπλα στο οπλοστάσιο της Νέας Τάξης, για τον αδυσώπητο εξανδραποδισμό ολόκληρου του πλανήτη. Οι παίκτες παίρνουν πλέον τις θέσεις τους στην σκακιέρα, βάσει ενός καλοστημένου επιτελικού – στρατηγικού σχεδίου.
«Αστάνα» σημαίνει «μεταίχμιο, κατώφλι»: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια, όπως η περίφημη πυραμίδα η οποία αποκαλείται «Πυραμίδα της Ειρήνης» και «Παλάτι της ειρήνης και συμφιλίωσης». Η πυραμίδα αυτή φιλοξενεί στο υπόγειό της μια όπερα και στους επάνω ορόφους το συμβούλιο όλων των θρησκειών του πλανήτη.
Η απεικόνιση του ήλιου στον θόλο της τελικής πυραμίδας είναι πραγματικά μαγευτική. Ολόκληρη η ανάβαση προς τον θόλο συνιστά μια μεταφορική αναπαράσταση της Ηλιακής Μύησης: Από το υπόγειο όπου οι απαίδευτες μάζες ψυχαγωγούνται στο σκοτάδι, στο κεντρικό τμήμα όπου όλες οι θρησκείες «συμφιλιώνονται» γύρω από έναν στρογγυλό ήλιο μέχρι την κορυφή όπου, κυριολεκτικά μέσα στον ουρανό, αναπαρίσταται η Ηλιακή Θεότητα.
Απέναντι από την κόλουρο πυραμίδα βρίσκεται ένα άλλο καταπληκτικό δημιούργημα: Η αναπαράσταση του Δέντρου της Ζωής με μια χρυσή σφαίρα στο κεντρικό του τμήμα, αφιερωμένο στον αιγυπτιακό θεό ΡΑ(Θεός του Ήλιου).
Στο εσωτερικό της (γυάλινο κι αυτό) εκτός από την μαγευτική θέα, ο επισκέπτης συναντά και δυο περίεργα αντικείμενα: ένα χρυσό αποτύπωμα της παλάμης του προέδρου της χώρας (σαφές κι αυτό αποκρυφιστικό σύμβολο) και παραδίπλα η αναπαράσταση της σφαίρας της Γης, με δεκαεπτά ακτίνες να εκπορεύονται από αυτήν, πάνω στις οποίες βρίσκονται υπογραφές των ηγετών των 17 κύριων θρησκειών του πλανήτη, μεταξύ αυτών και του Βαρθολομαίου. Η φωτογραφία που παρουσιάζει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να συμπροσεύχεται προσφέροντας χοές με δεκαεπτά ηγέτες άλλων θρησκειών, μπροστά σε ένα κρυστάλλινο ειδώλιο της «θεάς Γαίας και που ουδέποτε διαψεύστηκε, τα λέει όλα. Αυτοί που για αιώνες τώρα πλάθουν και καταργούν θρησκείες κατά πως τους βολεύει μαγειρεύουν και τώρα αλλαγές και ανακατατάξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Βρισκόμαστε στην αρχή εφαρμογής των κανόνων της παγκοσμιοποίησης .
Ελευθερίες καταργούνται ,σχολεία κι εκκλησίες κλείνουν, γάμοι, βαφτίσεις πανηγύρια , γιορτές, συγκεντρώσεις, πολιτισμικά δρώμενα ,όλα εξαφανισμένα στον πόλεμο κατά του ιού,. Έλληνες παλέψτε να ανακτήσετε ότι χάσατε, αν δεν παλέψουμε δεν θα τα ξαναβρούμε , Θα ζήσουμε μια μάζα τσιπαρισμένων, χωρίς ικανότητα κρίσεως και δράσεως, όπως σε κάποιες προφητικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουμε δει. Η παλιά τάξη ξεψυχά, κι έρχεται η Νέα εποχή του MATRIX κραδαίνοντας το φονικό σπαθί της.
ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΙΩΡΑΚΗ
(δασκάλα, λογοτέχνις)
Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Τον κορυφαίο μεταρρυθμιστικό ρόλο του ΑΣΕΠ στον εκσυγχρονισμό τηςλειτουργίας του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel