Παρουσίαση δημοτικής παράταξης “Προοπτική Ζωής” στη Καλλιθέα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Ασκούνη

Sample Codes

Στο εκλογικό κέντρο, το οποίο ήταν γεμάτο εκτός από τους υποψηφίους και από δημότες της Καλλιθέας που θέλουν μια πραγματικά Καλύτερη Καλλιθέα,  της δημοτικής παράταξης “Προοπτική Ζωής” ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων  έκανε ο καλλιθεάτης γιατρός Παναγιώτης Λούσκος και στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο κ. Ασκούνης ο οποίος ζήτησε την κατανόηση των παρευρισκομένων μιας και ο χώρος ήταν μικρός τελικά για να χωρέσει τόσο πολύ κόσμο αλλά η καρδιά μας είπε είναι μεγάλη.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του υπ. Δημάρχου Καλλιθέας  κ. Γιοβανίδη όπου ο ενωτικός του λόγος ενθουσίασε τους πολίτες της Καλλιθέας που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.

Ο κ. Ασκουνής ξεκίνησε την ομιλία του δεσμευόμενος  ότι η πόλη θα γίνει καθαρή από τον πρώτο μήνα εάν οι πολίτες του δώσουν την εντολή να διοικήσει τον Δήμο, κατηγορώντας τον νυν δήμαρχο για ανικανότητα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ενώ η σημερινή διοίκηση είχε παραπάνω προσωπικό και μέσα δεν κατάφερε να κρατήσει την πόλη καθαρή.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα του φωτισμού της πόλης συνδέοντας το και με το θέμα της ασφάλειας.  Ενημέρωσε τους πολίτες πως ενώ είχε παραδώσει στον νυν Δήμαρχο πλήρης καταγραφή όλων των φωτιστικών σωμάτων της πόλης 5 χρόνια ο κ. Κάρναβος δεν κατάφερε να προχωρήσει στην αντικατάσταση των λαμπών.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο  κ.Ασκούνης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης του σε σχέση με την τοπική ανάπτυξη επισημαίνοντας πως φιλοδοξία του είναι τον ερχόμενο Μαϊο να ξεκινήσει ένας νέος  παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος για την πόλη που θα συνδυάζει την αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος με την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης ώστε να αποφύγει τον κίνδυνο η Καλλιθέα να λειτουργεί με δύο «ταχύτητες» : αυτής των αναπτυγμένων περιοχών που θα υποδέχεται τον μεγάλο όγκο της ανάπτυξης αλλά και την πίεση που αυτή θα προκαλεί και αυτή του Κέντρου και της Βόρειας Καλλιθέας που θα μείνουν στάσιμες.

 

Παράλληλα τόνισε πως ύψιστη προτεραιότητα για την παράταξη του  αποτελεί η δυνατότητα ο Δήμος να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ανεργία και την φτώχεια με αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Το μήνυμα μας είπε είναι σεβασμός, αξιοπρέπεια και στήριξη στον πολίτη και στις ανάγκες του. Ο άνθρωπος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας για μια καλύτερη ζωή.

 

Ο κ. Ασκούνης κλείνοντας την ομιλία απευθυνόμενος στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τους κάλεσε να διαδώσουν τα μηνύματα της παράταξης σε όλες τις γειτονιές της πόλης, να μιλήσουν  με τους πολίτες, να ακούσουν με προσοχή και σεβασμό τις προτάσεις τους, να αναπτύξουν στους πολίτες το πρόγραμμα μας και να τους μεταδώσουν πίστη και ελπίδα ότι αξίζουμε μια καλύτερη Καλλιθέα.

 

Ότι υπάρχει Προοπτική Ζωής στην πόλη μας

Facebook Comments
Sample Codes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Στήν Καλλιθέα αξίζει μία νέα αρχή.Μία νέα ικανή και αποτελεσματική…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: