ΑστυνομικάΑττική

Περιφρούρηση της πλατείας Βαρνάβα από την Ο.Δ.Ο.Σ

Την Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι περιφρουρεί από σήμερα το απόγευμα η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να αποθαρρύνει τους εκατοντάδες νεαρούς που συνωστίζονται κάθε βράδυ. Τα μέλη της ομάδας θα βρίσκονται στο σημείο φορώντας ειδικές στολές και με εντολή να μην αφήσουν κανέναν να περάσει στο εσωτερικό της πλατείας. Ο λόγος είναι τα πάρτυ που έγιναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με μουσικές, take away ποτά και έντονο συνωστισμό, είναι η εικόνα που περιέγραψαν κάτοικοι αλλά και που φαίνεται στο video που παραθέτουμε όπως έχει αναρτηθεί στο utube

Είναι ένα μέτρο πρόληψης για τα κορονο πάρτι που διοργανώνονται εν μέσω πανδημίας και σύμφωνα με πληροφορίες μας απο την Ελληνική Αστυνομία είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και σε άλλες περιοχές και δήμους που παρατηρείται συνωστισμός και πάρτι τις νυχτερινές ώρες.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  2ο Φεστιβάλ Περιφέρειας Αττικής Καλοκαίρι Πολιτισμού με μέρες μουσικής & θεάτρου Σοφία Πώς η Σοφία έγινε Βέμπο. Πώς η Βέμπο έγινε Φωνή της Ελλάδας.

Απάντηση