App Icon

Ποιος είναι ο Νίκος Γιατράς, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τη Ρένα Δούρου

Ζακυνθινής καταγωγής,τρίτης γενιάς Καλλιθεάτης,κατοικώ μόνιμα στην Καλλιθέα (περιοχή Αγ. Ελεούσας) από το 1982.

Απόφοιτος του 1ου Λυκείου Καλλιθέας το 1985.
Στην εφηβεία μου, έπαιξα χάντμπολ στον Παντζιτζιφιακό .
Σπούδασα Διαιτολογία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης κι είμαι διαιτολόγος ελεύθερος επαγγελματίας και καθηγητής ΙΕΚ .

Ως φοιτητής, δραστηριοποιήθηκα στο φοιτητικό κίνημα

Ως συνδικαλιστής στον εργασιακό μου κλάδο, διετέλεσα Ταμίας στο Δ.Σ του Ενωτικού Σωματείου Εργαζομένων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών και εκλέχτηκα δύο φορές ανεξάρτητος σύνεδρος σε συνέδρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Ο.Τ.Α (Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α)
Διετέλεσα για δύο συνεχείς θητείες Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής και για μια διετή θητεία Ταμίας στο Δ.Σ της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας και μέλος της Ε.Ε της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου, θέλοντας να συμβάλω ενεργά στη προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών στη μεγάλη μας πόλη, κατέθεσα την υποψηφιότητα μου, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Νότιου Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.
Η συμμετοχή όλων μας σε αυτές τις πρώτες εκλογές με απολύτως απλή αναλογική, χωρίς πλαφόν ,δεν αποτελεί υποχρέωση, αλλά ευθύνη.

Ευθύνη για καθετί που σχετίζεται με τη καθημερινότητα μας στη τοπική κοινωνία, ευθύνη για καθετί μας ενοχλεί ή μας προβληματίζει και επιθυμούμε να το αλλάξουμε. Ευθύνη για τη ποιότητα ζωής στη γειτονιά μας και τη πόλη μας.

Ευθύνη για το περιβάλλον και τη προστασία του, ευθύνη για τις ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες συμπολιτών μας, αλλά και εμάς τους ίδιους.
Ευθύνη για τα παιδιά μας και το μέλλον τους.
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές , είναι τόσο μεγάλο και ποικίλο το πλήθος των υποψηφίων συμβούλων, που είναι αδύνατον ανάμεσα τους να μην υπάρχουν οι αξιότεροι και καταλληλότεροι , ώστε να διαχειριστούν τις τύχες των πόλεων μας.
Η συμμετοχή όλων μας ,υποδηλώνει υπευθυνότητα  για τις ζωές μας, η αποχή είναι συνενοχή σε αποφάσεις που μπορεί να ληφθούν ερήμην μας.
Στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει ως την 26η Μαΐου, συζητάμε τους προβληματισμούς μας, εκφράζουμε τις απόψεις μας, ενημερωνόμαστε για τις θέσεις των υποψηφίων και αποφασίζουμε συνειδητά με τη ψήφο μας.
Η συμμετοχή μου, δεν αποτελεί πρόκριμα για τις επερχόμενες ή μελλοντικές βουλευτικές εκλογές, ούτε αφετηρία για πολιτική καριέρα, αλλά μια απολύτως συνειδητή επιλογή έκφρασης αγάπης στη πόλη που μεγάλωσα και κατοικώ, τη Καλλιθέα και στην ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Τομέα που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.
Αυτοσκοπός μου, δεν είναι η προσωπική προβολή και η πιθανή εκλογή μου ως περιφερειακού συμβούλου, αλλά η δραστηριοποίηση μου, ως έκφραση  ενεργούς συμμετοχής ενός απλού πολίτη που επιδιώκει να συνεισφέρει στη καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης και των υποδομών στην Καλλιθέα, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας , στην Αττική και σε ολόκληρη την χώρα.

Νικόλας Διον. Γιατράς
Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών
ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ- ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Θοδωρής Ψαλιδόπουλος: Απέναντι μας έχουμε τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel