Πολιτεία χτίζει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να στηρίξει τα παιδιά

Σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία για να βοηθήσει το Άκρον του Οχάιο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, πήρε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο σταρ του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς έχει αποδείξει ότι θέλει να βοηθάει με κάθε τρόπο όσους το έχουν ανάγκη και αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει κάτι για τους δικούς του ανθρώπους, για το Άκρον του Οχάιο, από όπου και κατάγεται.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, το Ίδρυμα της οικογένειάς του, αποφασίστηκε να χτιστεί ένας κοινοτικός κόμβος εκεί και συγκεκριμένα στο σήμα κατατεθέν του Άκρον, το «The Tangier», το οποίο ανήκει πλέον στο Ίδρυμα που θα προχωρήσει στην ανακαίνισή του και τη μετονομασία του σε «House Three Thirty».

Εκεί θα υπάρχει ένας χώρος όπου οι τραπεζίτες θα παρέχουν εξειδικευμένες οικονομικές συμβουλές, μια τραπεζαρία που θα προσφέρει επιλογές γρήγορου φαγητού και θα βοηθήσει τα μέλη των οικογενειών των μαθητών στο σχολείο «I Promise» να αποκτήσουν πρακτική επαγγελματική κατάρτιση.

Επίσης θα περιλαμβάνει μία αίθουσα εστίασης, όπου θα μπορούν να γίνονται οικογενειακές γιορτές, κοινοτικές συνελεύσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις. Επιπλέον το κέντρο θα περιλαμβάνει ένα αθλητικό συγκρότημα χορηγία του «The Dick’s Sporting Goods Foundation».

«Όλο το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα με οδήγησαν σ’ αυτό. Εργαζόμαστε σκληρά για να αλλάξουμε τις ζωές των παιδιών και των οικογενειών του Άκρον. Απαιτείται χρόνος. Χρειάζεται η σωστή ομάδα, αλλά έτσι θα επιτευχθεί ο επαναπροσδιορισμός της κοινότητας», ήταν τα λόγια του Τζέιμς, το πλάνο του οποίου προβλέπει στη συνέχεια και τη δημιουργία ενός καταστήματος λιανικής πώλησης, ενός καφέ-μπαρ και διάφορων άλλων χώρων αναψυχής και διασκέδασης.

Πηγή: newsbeast.gr
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: