App Icon

Πρόεδρος Ρεπουμπλικάνων στην Ελλάδα: Ο Τραμπ θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ για ακόμη μια τετραετία

Για «νεκρούς που ψήφισαν» και πειραγμένους αλγορίθμους στην καταμέτρηση των ψήφων μιλάει ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου, υποστηρίζοντας ότι η καλπονοθεία, που είναι «σε εκρηκτικό βαθμό», στις αμερικανικές εκλογές αποδεικνύεται και από βίντεο.

Για «όργιο καλπονοθείας» στις αμερικανικές εκλογές κάνει λόγο, χωρίς περιστροφές, μιλώντας στο Sputnik, o Τζόναθαν Κωνσταντίνου, πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ – GOP (Grand Old Party) από τον Φεβρουάριο του 2019, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν αποδείξεις» και στο τέλος της εκλογικής αλλά και δικαστικής διαδικασίας, «ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραμείνει ακλόνητος στον Λευκό Οίκο».

«Ψήφισαν νεκροί, ανήλικοι, μετανάστες που δεν το δικαιούνται. Υπάρχουν διπλές ψήφοι. Ακόμη και αλγόριθμος εταιρείας, συγκεκριμένων συμφερόντων, επεμβαίνει υπέρ Μπάιντεν, οπουδήποτε κέρδιζε Πολιτεία ο Πρόεδρος Τραμπ. Όλα αυτά αποδεικνύονται και ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μετά τη δικαστική προσφυγή, θα είναι ο αδιαφιλονίκητος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για δεύτερη τετραετία» διατρανώνει με βεβαιότητα ο συνομιλητής μας που παραμένει «καλωδιωμένος» με τα «σωστά κανάλια», όπως μας λέει, τα οποία «δεν αναπαράγουν τον πόλεμο λάσπης και προπαγάνδας υπέρ του “ανύπαρκτου” κυρίου Μπάιντεν».

Αναλυτικά η συνέντευξη με τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου:

– Ο νικητής των εκλογών δεν έχει κριθεί, υποστηρίζετε, ακόμα;

Όχι. Δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Η ανακοίνωση από τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο νίκης ενός εκ των δύο υποψήφιων. Οι εκλογές κρίνονται από τα αρμόδια πολιτειακά όργανα που είναι οι Βουλές των Αντιπροσώπων κάθε Πολιτείας, που θα συνεδριάσουν αρχές Δεκεμβρίου για να αποφανθούν επί της επιλογής των εκλεκτόρων. Οποιοσδήποτε πρόωρος πανηγυρισμός των αντιπάλων μας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς τα αποτελέσματα αυτά έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι αληθή κι υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στην εκλογική διαδικασία που αφορούν πολλές κατηγορίες.

– Πώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι αληθή;

Η εταιρεία που καταγράφει τα αποτελέσματα, η Dominion Software, και ορισμένες μικρότερες, που συνεργάζονται μαζί της, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες: Η εταιρεία ανήκει εν μέρει στον σύζυγο της κυρίας Πελόζι, στον σύζυγο της κυρίας Φάινσταϊν και στον Ερικ Κούμερ, ο οποίος είναι «αντίφα» δηλωμένος. Ο «αντίφα» συνιδιοκτήτης της Dominion Software σε ανύποπτο χρόνο διαβεβαίωσε τους συνεργάτες του ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Τραμπ να κερδίσει τις εκλογές διότι έχει δημιουργήσει έναν αλγόριθμο που θα κλέψει τις εκλογές από τον πρόεδρο Τραμπ, διότι όποτε ο Πρόεδρος «κινδυνεύει» να κερδίσει μια Πολιτεία, το σύστημα θα επεμβαίνει και θα του κλέβει ψήφους.

– Έχετε στοιχεία γι’ αυτό; Είναι πολύ σοβαρές καταγγελίες; Θα προσφύγετε στη Δικαιοσύνη με αυτά τα στοιχεία;

Ήδη έχουμε κινηθεί δικαστικά. Υπάρχει καλπονοθεία σε εκρηκτικό βαθμό. Υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει πώς έγινε η καλπονοθεία. Το δεύτερο σημείο είναι ότι οι Δημοκρατικοί έστησαν έναν μεγάλο μηχανισμό εγγραφής παράνομων ψηφοφόρων και διπλοψηφιών.

– Υπάρχουν γι’ αυτό τεκμήρια; Είναι πολύ σοβαρές οι καταγγελίες.

Ναι.

– Τι ακριβώς συνέβη και σε ποιες Πολιτείες;

Σε όλες. Διότι εμφανίστηκε το εξής αδιανόητο αποτέλεσμα: Να έχουμε σαρώσει στις εκλογές για Αντιπροσώπους και Γερουσιαστές και να υπολειπόμεθα στις προεδρικές. Αυτό είναι μαθηματικά αδύνατο! Οπότε είχαμε μαζικές διπλοψηφίες.

– Τι συνέβη;

Οι Δημοκρατικοί δια μέσω του συστήματος της επιστολικής ψήφου, λόγω κορονοϊού, έστειλαν σε πολλές Πολιτείες ταχυδρομικώς εκατομμύρια ψηφοδέλτια με αποδέκτες νεκρούς κι ανθρώπους που δεν είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν. Υπάρχουν δυο κατηγορίες επιστολικής ψήφου: Αυτή που ισχύει δεκαετίες, για την οποία δεν έχει κανένας πρόβλημα, όπου ο ψηφοφόρος κάνει αίτηση με την υπογραφή του και τα προσωπικά του δεδομένα, την αποστέλλει στο εκλογικό κέντρο και του αποστέλλεται το ψηφοδέλτιο. Υπάρχει ταυτοποίηση υπογραφών και διασφαλίζεσαι ότι δεν θα υπάρξει νοθεία.

Αυτό που κάνανε όμως κυρίως Πολιτείες με Δημοκρατικούς κυβερνήτες, όπως οι Καλιφόρνια, Νεβάδα, Πενσυλβάνια, είναι κάτι άλλο. Στείλανε σε κάθε ψηφοφόρο μια επιστολή που είχε μέσα το ψηφοδέλτιο. Ελάτε όμως που πολλά απ’ αυτά τα ψηφοδέλτια κατέληγαν στα σκουπίδια ή σε λάθος χέρια. Και υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρων οι οποίοι την ημέρα των εκλογών πήγαν να ψηφίσουν και ανακάλυψαν ότι κάποιος είχε ήδη ψηφίσει στη θέση τους με επιστολική ψήφο.

– Έχετε αδιάσειστα στοιχεία γι’ αυτά που λέτε;

Αυτά που λέμε είναι καταγεγραμμένα και υπάρχει το κίνημα «Stop the Steals» σχετικά.

– Υπάρχουν αποδείξεις και για τις διπλοψηφίες;

Ναι. Οργανώθηκε μαζικά καλπονοθεία. Γυναίκες που έχουν μετακομίσει από Πολιτεία σε Πολιτεία και έχουν αλλάξει όνομα οργανώθηκαν να ψηφίζουν σε δυο Πολιτείες, χρησιμοποιώντας και τα παλιά ονόματά τους.

– Αυτά που λέτε, επιμένω, είναι τεκμηριωμένα;

Έχουμε αρχίσει και ψάχνουμε από Πολιτεία σε Πολιτεία, γιατί μέχρι τώρα ψάχναμε μόνο εντός της Πολιτείας. Κι αρχίζουμε και ψάχνουμε στο σύστημα τις διπλοψηφίες. Και κάθε μέρα βγαίνει η σαπίλα της καλπονοθείας: Νεκροί, ανήλικοι, μετανάστες ψηφίσανε, ενώ δεν είχαν τέτοιο νόμιμο δικαίωμα.

– Αυτό πώς ακριβώς έγινε;

Οι Πολιτείες στέλναν τα εκλογικά ψηφοδέλτια όχι με βάση τους εκλογικούς καταλόγους, αλλά τα αρχεία των αδειών οδήγησης, που για τους ομοσπονδιακούς νόμους είναι αποδεκτό. Όμως, άδειες οδήγησης έχουνε σε άλλες Πολιτείες από 16 ετών και σε άλλες από 17 και, βεβαίως, άδειες βγάζουν και οι μετανάστες. Είναι λογικό. Αυτό δεν σε καθιστά όμως ψηφοφόρο. Κι όλοι αυτοί ψηφίσανε! Κι αν δεν ψηφίσανε, πηγαίναν οι Δημοκρατικοί στις πολυκατοικίες, έπαιρναν τα ψηφοδέλτια που στάλθηκαν μαζικά και τα συμπλήρωναν μόνοι τους.

– Αυτό από πού ακριβώς προκύπτει;

Αυτό φαίνεται από την ανακαταμέτρηση. Δεν μπορούν να υποκλέψουν την υπογραφή των ψηφοφόρων που υπάρχει στα συστήματα. Γιατί στην Πενσυλβάνια πετάξαν έξω τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους, ισχυριζόμενοι ότι κλείσανε τα εκλογικά κέντρα στις 10 το βράδυ. Και στις 11, μια ώρα μετά, διαπιστώσαμε ότι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των Δημοκρατικών είχαν ξαναμπεί από την πίσω πόρτα και όχι απλά μετράγανε ψηφοδέλτια, όχι απλώς ερχόντουσαν βαν ιδιωτών που φέρναν κούτες με ψηφοδέλτια, αλλά διαπιστώσαμε ότι όσο ήταν κλειστά τα εκλογικά κέντρα έρχονταν μονομπλόκ ψήφοι για τον Μπάιντεν, της τάξεως των 20-50-100 χιλιάδων.

– Προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη, πιστεύετε ότι όλα αυτά που ισχυρίζεστε θα αποδειχθούν και θα δικαιωθείτε;

Μα ήδη δικαιωνόμαστε στη διαδικασία της επανακαταμέτρησης. Ήδη τέσσερις Πολιτείες έχουν ξεκινήσει ανακαταμέτρηση: Αριζόνα, Ουϊνσκόνσιν, Τζόρτζια και τώρα περιμένουμε απόφαση και για την Πενσυλβάνια. Με βάση τα ποσοστά των ΜΜΕ μάς χρειάζονται μόνο δύο Πολιτείες. Την Τζόρτζια την έχουμε σίγουρα.

– Γιατί όχι απλώς συγκράτησε, αλλά αύξησε τους ψήφους υπέρ του ο Ντόναλντ Τραμπ, καταφέρνοντας να μην τον αγγίξει καθόλου η φθορά τεσσάρων ετών διακυβέρνησης, με τόσους νεκρούς απ’ τον κορονοϊό;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκανε κανένα πόλεμο. Έφερε τον στρατό μας πίσω. Ασχολήθηκε με τον Αμερικανό. Έκοψε φόρους από τη μεσαία τάξη, έδωσε δουλειές.

– Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα μπορούσε να του ασκηθεί κριτική; Όλα τα έκανε καλώς;

Ίσως μπορούμε να διαφωνήσουμε μαζί του σε ένα πράγμα: Στο ότι δεν μπόρεσε να σταματήσει, λόγω λυσσαλέας αντίδρασης των ΜΜΕ και του κατεστημένου, τον «βάλτο» της Ουάσινγκτον. Αλλά αυτό θα το καταφέρει στη δεύτερη τετραετία του. Δεν καθάρισε το Λευκό Οίκο απ’ αυτούς που για 30 αργύρια ξεπουλάνε τη χώρα τους. Αναφέρομαι στο βαθύ κράτος των Δημοκρατικών.

– Θεωρείτε επομένως απολύτως βέβαιο ότι θα δικαιωθείτε στο Ανώτατο Δικαστήριο και ότι πάει για δεύτερη τετραετία ο Αμερικανός Πρόεδρος;

Προβλέπουμε ότι 150.000 κάλπικες ψήφοι στην Πενσυλβάνια θα απορριφθούν, άρα θα πάρουμε και την Πενσυλβάνια. Είμαι πάρα πολύ ήρεμος ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο. Μην ξεχνάτε ότι το 2000, ο Αλ Γκορ, που τον πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη να κλέβει στη Φλόριντα, αναγνώρισε την ήττα του έπειτα από 45 μέρες.

– Το επιτελείο Μπάιντεν θα αποδεχτεί τελικά την ήττα του; Αυτό μας λέτε;

Αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει. Ο αριθμός των ψήφων μας είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερος απ’ αυτόν που ανακοινώνουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ανύπαρκτος Μπάιντεν πήρε παραπάνω ψήφους από τον Ομπάμα που είχε μια δημοφιλία.

– Θεωρείτε ότι ήταν μια αδύναμη επιλογή για τους Δημοκρατικούς;

Οι Δημοκρατικοί ήθελαν να αποφύγουν μια υποψηφιότητα που θα δίχαζε το κόμμα τους που βρίσκεται σε μεγάλο αναβρασμό.

– Η πραγματικά μαζική αντι-Τραμπ στάση των αμερικανικών και διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε τι οφείλεται;

Στο ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει σταθεί κόντρα σε πάρα πολλές πολυεθνικές.

– Σε ποιες ακριβώς;

Στις φαρμακευτικές. Τους κατέβασε τις τιμές των φαρμάκων, τους υποχρέωσε να φέρουν την παραγωγή στην Αμερική. Και το είδατε! Η Pfizer ανακοίνωσε το εμβόλιο τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές. Δεν αναρωτηθήκατε για τον λόγο; Αφού το είχε έτοιμο! Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε καταγγείλει το διεφθαρμένο σύστημα της Ουάσινγκτον, ότι καθυστερούσε την ανακοίνωση του εμβολίου, και το εμβόλιο ανακοινώθηκε τώρα.

– Οι χειρισμοί της πανδημίας από τον Ντόναλντ Τραμπ εγείρουν ερωτηματικά παρ’ όλ’ αυτά. Μόνο πετυχημένους δεν θα τους έλεγε κάποιος.

Αντιθέτως! Ο Πρόεδρος Τραμπ χειρίστηκε το πρόβλημα της πανδημίας με τον καλύτερο τρόπο!

– Τα νούμερα των νεκρών άλλο πράγμα αποδεικνύουν.

Αμέσως διέκοψε την αεροπορική σύνδεση με την Κίνα. Ήταν η πρώτη χώρα που το έκανε. Έτσι θωράκισε τις ΗΠΑ από την απειλή κι έδωσε τον χρόνο στην αμερικανική υγειονομική μηχανή να προετοιμαστεί, διότι απέκλεισε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων από τις ΗΠΑ. Και πράγματι, η Αμερική είχε μια καθυστέρηση στα κρούσματα, αντίθετα με την Ευρώπη που ήταν γεμάτη και κρούσματα και νεκρούς. Οι ΗΠΑ ήταν σε χαμηλά επίπεδα τότε. Έτσι είχε τον χρόνο να επιτάξει βιομηχανίες, να κάνει παραγωγή υγειονομικού υλικού στην Αμερική (αναπνευστήρες και ήδη προστασίας).

– Πάντως, είναι γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε τις απώλειες που αναμένονταν λόγω της πανδημίας και της όποιας δυσαρέσκειας θα απέρρεε από τους χειρισμούς της.

Ο Πρόεδρος από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσε ότι βάση των μαθηματικών μοντέλων, στην καλύτερη περίπτωση η Αμερική θα είχε 200.000 νεκρούς και στη χειρότερη 2,5 εκατομμύρια. Αν αφαιρέσουμε τις 50 χιλιάδες νεκρούς στη Νέα Υόρκη που προκλήθηκαν από την εγκληματική αδιαφορία του κυβερνήτη της, Κουόμο, που έβαλε τους υγιείς γέροντες μαζί με τους νοσούντες στα ίδια γηροκομεία, λοιπόν, με βάση το μαθηματικό μοντέλο ο Πρόεδρος κατάφερε οι ΗΠΑ να είναι σε πολύ χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Τα κατάφερε θαυμάσια.

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Πριν από ακριβώς 30 χρόνια, στις 11 Νοεμβρίου 1990, έφυγε…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel