Πρόστιμα απο την επιτροπή κεφαλαιαγοράς ύψους 30.000 ευρώ

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλλε πρόστιμα 30.000 ευρώ. Παραλήπτες μία τράπεζα και ένα φυσικό πρόσωπο για παραβάσεις επενδυτικών διατάξεων.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή συνολικού προστίμου ύψους 15.000 ευρώ στην τράπεζα «ALPHA BANK», ως καθολική διάδοχο της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», για παράβαση διατάξεων κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

Επίσης, την επιβολή συνολικού προστίμου ύψους 10.000 ευρώ στην Τράπεζα «ALPHA BANK» για παράβαση διατάξεων κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προχώρησε ακόμη στην επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ στον κ. Χρήστο Χούμπαυλη, λόγω εκπρόθεσμης αναγγελίας της μεταβολής ποσοστού συμμετοχής του επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας «Δομική Κρήτης».

Επίσης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των υφιστάμενων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Πηγή: newsit.gr

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Ντόμινο εξελίξεων μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, για την…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!