Πόλο – επεισόδια: «Του έσβησαν καπνογόνο στο κεφάλι» – Μαρτυρίες που προκαλούν σοκ – video

Σοκ προκαλούν τα όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στον αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Γλυφάδας στο «Παπαστράτειο» στον Πειραιά.

30… πολύ «μάγκες» κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον χώρο όπου ήταν οικογένειες με παιδιά με καδρόνια, κράνη, μαχαίρια και φωτοβολίδες, και άρχισαν να χτυπούν όποιον βρουν μπροστά τους!

«Χτυπούσαν στο κεφάλι και μαχαίρωσαν δυο άτομα στο πόδι»

Μιλώντας στο newsit.gr, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις εικόνες ντροπής στο Παπαστράτειο, λέγοντας πως «ενώ γινόταν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα, περίπου 25 άτομα επιτέθηκαν με καδρόνια, με ξύλα, με ρόπαλα, για περίπου τρία λεπτά και μετά έφυγαν.

Υπάρχουν δύο τραυματίες και 6 – 7 αυτοκίνητα σπασμένα. Τραυματίες στο κεφάλι και με δύο μαχαιριές στο πόδι. Δεν είναι σοβαρή η κατάστασή τους, τουςχτύπησαν στο κεφάλι και έχουν και δύο μαχαιριές στο πόδι».

Σύμφωνα με το gazzeta.gr, παίκτρια δήλωσε πως οι «άντρακλες» κουκουλοφόροι έσβησαν καπνογόνο στο κεφάλι ανθρώπου! 

2 τραυματίες και σπασμένα αυτοκίνητα

Από την άγρια επίθεση τραυματίστηκαν 2 άτομα, με τις εικόνες να δείχνουν ξεκάθαρα τα αίματα από τα χτυπήματα. Οι κουκουλοφόροι επίσης έσπασαν 7 αυτοκίνητα, θέλοντας έτσι να… χαρούν περισσότερο ακόμα για το «κατόρθωμά» τους.

Facebook Comments Box

Απάντηση