App Icon

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις Κάρτες;

ΚΡΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ-ΜΑΓΕΙΑ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Κριέ μου θα πρέπει να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να αποστασιοποιηθείς από διάφορα ζητήματα που τυχόν σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο, που δεν μπορείς να δεις καθαρά και σε ταράζουν . Απόφυγε τις λεκτικές εντάσεις, κάνε υπομονή, κοίτα τις λεπτομέρειες. Πάρε το χρόνο σου και μην αγχωθείς, γιατί όλα όσα θες θα γίνουν ,απλά υπάρχει τώρα αργή ενέργεια. Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα είναι μια ευχή, να έχεις θετική ενέργεια , να πιστέψεις σ’ αυτό και ν’ αφεθείς. Θα έρθει άμεσα η στιγμή που θ’ αναλάβεις τη δράση που θες.
ΤΑΥΡΟΣ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ-ΥΠΟΜΟΝΗ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΣΒΟΥ Αυτή την εβδομάδα κάνουν την εμφάνισή τους υποσχέσεις που δεν θα μπορείς να τηρήσεις ή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και των προσώπων που θα συναναστραφείς και σε ενδιαφέρουν. Ανακίνηση και παλαιών υποθέσεων που σε απασχόλησαν στις αρχές του Ιουλίου. Αυτές καλείσαι να τις διευθετήσεις αλλά θα απαιτηθεί υπομονή εκ μέρους σου. Κάνε μια παύση πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση . Εμπιστεύσου ότι για όλα υπάρχει η κατάλληλη χρονική στιγμή , άφησε πίσω τους φόβους και προχώρα με τόλμη.
ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ-ΔΥΝΑΜΗ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΜΠΡΙ Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος σχετίζεται με το ταμείο σου ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη. Θα κάνεις έλεγχο, θα κοιτάς προσεχτικά τα οικονομικά σου, θα κάνεις οικονομία. Αν δεν έχεις ,είναι καιρός να ανοίξεις έναν αποταμιευτικό λογαριασμό. Αυτό από μόνο του είναι μια ΄΄δοκιμασία’’ για σένα, καθώς μέχρι τώρα, δεν έδινες σημασία στο αποταμιευτικό. Αυτή η δοκιμασία θα σε κάνει πιο δυνατό και υπεύθυνο και στο μέλλον θα καταλάβεις την αξία της. Συγκέντρωσε λοιπόν τώρα τις δυνάμεις σου προς αυτή την κατεύθυνση και θα βγεις κερδισμένος.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΥΔΡΙΔΑΣ Ιδιαίτερα προσεκτικός με τα επαγγελματικά ζητήματα πρέπει να είσαι αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι αυτά που θα δώσουν αφορμή για να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν ρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Πρόσεχε τώρα λίγο και τα οικονομικά σου και προσπάθησε να μη χάνεσαι στις ονειροπολήσεις σου. Τώρα χρειάζεσαι υποστήριξη, ζήτα βοήθεια, δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου και ποτέ μη ξεχνάς πως ακόμα και τις δύσκολες στιγμές σου, έχεις ανθρώπους γύρω σου να σε υποστηρίξουν.
ΛΕΩΝ ΑΡΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ-ΧΟΡΟΣ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΓΙΟΤ Τώρα κάνεις σχέδια για αυτό το μήνα ο οποίος προμηνύεται γεμάτος ευκαιρίες για αποδράσεις. Βέβαια αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε σχέδια που αφορούν μία εκδρομή ή μία μετακίνηση. Φτιάξε ένα δεύτερο σενάριο για κάθε σχέδιο που κάνεις. Έχεις όλη την ενέργεια να πας μπροστά και να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου όμως υπάρχει η προειδοποίηση να μη χάσεις τον έλεγχο και ξεφύγεις. Αυτό δε σημαίνει πως απαγορεύεται να χαρείς και να ενθουσιαστείς, απλά όταν μιλάει η διαίσθησή σου να την εμπιστεύεσαι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν φιλικά σου πρόσωπα. Έρχονται ξανά στο προσκήνιο κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων ή κάποια ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί σε ομάδες ανθρώπων. Εσύ φαίνεται πως θα κληθείς να αναλάβεις το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να υπάρξει ένα καλό κλίμα. Είναι πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες, ίσως υπάρχει ένα παλιό θέμα που πρέπει να λυθεί. Εμφανίζεσαι λοιπόν σαν μέντορας και οδηγός για να λυθούν αυτά τα θέματα φιλικών σχέσεων και όλοι μαζί θα κάνετε μικρά βήματα προς την ανάπτυξη σωστών βάσεων για τη φιλία σας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις σωστά το μυαλό και τις ιδέες σου.
ΖΥΓΟΣ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ-ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ Κάποιοι συνάδελφοί σου ή κάποια πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι εριστικά και επικριτικά απέναντί σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις και χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να βγεις αλώβητος , καθώς υπάρχουν κίνδυνοι δυσκολιών. Εκτός από τη δουλειά δείξε ενδιαφέρον και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα σου ζητηθεί να διευθετήσεις κάποια ζητήματα. Γι’ αυτούς τους λόγους, μην ξεχάσεις τον εαυτό σου, παίρνε το χρόνο σου, ρίχνε τους τόνους, θέσε όρια στη δουλειά σου, ισορρόπησε. Έχεις τη γνώση και τη σοφία να το κάνεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΑΝΑΠΟΔΑ-ΑΦΘΟΝΙΑ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΙΟΥΡΟΥ Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα ταξίδι που θέλει να κάνει ή να σκέφτεται ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου. Όμως έχε υπόψη σου πως πιθανόν να υπάρξουν επικοινωνιακά εμπόδια, ιδιαίτερα κατά την υλοποίηση μετακινήσεων, ταξιδιών, ή κατά την επικοινωνία με πρόσωπα που είναι μακριά . Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος, μην απελευθερώσεις τώρα την εκρηκτική σου τάση. Ζήσε τώρα αυτό που σου προσφέρεται , απόλαυσε τη ζωή και μείνε ήρεμος γιατί ό,τι θες έρχεται προς το μέρος σου. Έχεις δουλέψει πολύ καιρό τώρα γι’ αυτό, πίστεψε στον εαυτό σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΠΤΑ ΚΟΥΠΑ-ΑΡΧΗΓΙΑ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΡΑΚΙΟΥ Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται αυτές οι σκέψεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό στην καθημερινότητά σου. Παρανοήσεις, ονειροπολήσεις, διαφορετικές επιλογές από αυτές που τυχόν κάποτε έκανες, τώρα λίγο θα σε αποσυντονίσουν. Επικοινωνιακές δυσκολίες, αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα με αφορμή παράπονα του παρελθόντος. Μην επηρεαστείς. Στα μάτια των ανθρώπων σου είσαι οδηγός, τους εμπνέεις και κατά βάθος εσένα περιμένουν να πάρεις τα ηνία. Είναι καιρός να εμπνευστείς , να δυναμώσεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΑΝΑΠΟΔΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ξανά κάποιες διαφωνίες είτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είτε με συνεργάτες σου, οι οποίες σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Τώρα που επανέρχονται στο προσκήνιο πρέπει να τις διευθετήσεις . Αν τώρα αφήσεις εκκρεμότητες ,θα είναι πιο δύσκολο να τις διευθετήσεις στο μέλλον. Η επικοινωνία είναι πιθανό να παρουσιάσει προβλήματα ,να υπάρχει ασυνεννοησία και δυσκολία. Εστίασε τώρα και βρες χαρά σε αυτά που έχεις και όχι σε ό,τι νιώθεις πως είναι ατελές ή ελλιπές. Βρες τη χαρά στα απλά της ζωής και πάντα να περιμένεις το καλύτερο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΟΥΠΑ-ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να είσαι προσεκτικός κατά τις εργασιακές υποχρεώσεις, την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και τις μετακινήσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στα παραπάνω. Δέξου τις διαφορετικές από τις δικές σου ιδέες ,δείξε πόσο ευγενής ,σταθερός και δυνατός ακροατής είσαι. Εκμεταλλεύσου τη σωστή σου κρίση και τις αξίες σου , ώστε να μην υποπέσεις σε οποιοδήποτε εκνευρισμό. Χαμήλωσε τις αντιστάσεις και μείνε γενναιόδωρος.
ΙΧΘΕΙΣ ΕΝΝΙΑ ΣΠΑΘΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ Είναι πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις ή ακόμα και καθυστερήσεις ή αναβολές κάποιων ραντεβού που υπήρχαν στο πρόγραμμα. Αυτό θα σε αγχώσει και θα σου προκαλέσει έντονες ανησυχίες. Καθυστερήσεις και απογοητεύσεις πρέπει να σου υπενθυμίζουν απλά πόσο σημαντικό είναι να κρατάς τα όνειρά σου ζωντανά και να διεκδικείς την ανεξαρτησία σου. Με αργά και σταθερά βήματα θα κατακτήσεις αυτά που θες. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε διευθετήσεις που θα κάνεις , για να μην βγεις χαμένος.
Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel