App Icon

Σήμερα στο “Δίκτυο Πολιτών” (Δευτέρα 6/9, 18:00-20:00) ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Δρ Τάσος Γαϊτάνης 

Στη σημερινή εκπομπή (Δευτέρα 6/9 και ώρα 18:00 – 20:00) “Δίκτυο Πολιτών” του Έρευνα Press Web Radio:
Συζητάμε για την πολιτική επικαιρότητα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Δρα Τάσο Γαϊτάνη 
  • Κωνσταντινούπολη: Σεπτεμβριανά και διώξεις των Ελλήνων. Σχολιάζουν ο Δρ Δημήτρης Γκίκας, Εκπαιδευτικός και ο Στάθης Γκίκας
  • Αθλητισμός και ΑΜΕΑ: Ποια πρότυπα ζωής μπορούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας με αφορμή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες; Σχολιάζουν ο Δρ Δημήτρης Γκίκας, Εκπαιδευτικός και η Πάολα Δημακαράκου, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Κι όπως πάντα, τα μόνιμα θέματα της εκπομπής:
  • Εξωτερικά θέματα και διεθνής πολιτική. Σχολιάζει ο Στάθης Γκίκας
  • Τα νέα του Τουρισμού, με τον Αργύρη Νταουλιάρη, Διευθυντή Ομίλου Ξενοδοχείων Αμαλία και ιδιοκτήτη της πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας InnJobs για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, Σύμβουλο ξενοδοχείων και εισηγητή σεμιναρίων Τουριστικής εκπαίδευσης
  • Τα οικονομικά νέα της εβδομάδας. Σχολιάζει ο Αθανάσιος Βλαχόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος – Αντιπρόεδρος Merit Χρηματιστηριακής

 

Συντονιστείτε στους παρακάτω υπερσυνδέσμους!
Χορηγοί επικοινωνίας
Θάλασσα Καλλιθέας
Mini Stop Kiosk
Grind Theory Coffee Bar
Nou Vie
Podolife
Σχολές οδηγών Νικολαΐδη
Χειροποίητα κοσμήματα J&P
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Δρος Αναστασίου Γαϊτάνη
O Τάσος Γαϊτάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Δυτική Μάνη.
Είναι αριστούχος Διδάκτορας (PhD) Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στην Ιατρική Φυσική από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι προπτυχιακές του σπουδές ήταν στη Βιοϊατρική Τεχνολογία στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).
Από το 2003 εργάζεται στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). Αρχικά, ως Υπεύθυνος του τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, ενώ το 2014 εκλέχτηκε στη θέση του Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με αντικείμενο την ανάπτυξη της υποδομής και λειτουργίας προκλινικής απεικόνισης PET/CT. Παράλληλα, κατέχει τη θέση του υπεύθυνου ποιότητας του εργαστηρίου Φαρμακολογίας του ΙΙΒΕΑΑ για το ISO 17025:2005.
Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα ευρωπαϊκής και εθνικής χρηματοδότησης, έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, αλλά και σε πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων. Εργασίες του έχουν βραβευθεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ήταν κριτής της ΕΕ για το πρόγραμμα Horizon 2020, ενώ είναι αξιολογητής σε διάφορα επιστημονικά journals (Physics in Medicine and Biology, Computerized Medical Imaging, κα). Παράλληλα διδάσκει σε τρία μεταπτυχιακά προγράμματα (Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΚΠΑ και Δυτικής Αττικής), ενώ συμμετέχει στην εκπόνηση διδακτορικών και μεταπτυχιακών διατριβών.
Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το πρόγραμμα στελεχών mini-MBA του ALBA Graduate Bussiness School, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το μάθημα «Τεχνολογίες στο χώρο της Υγείας» στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Ταυτόχρονα με την επιστημονική και επαγγελματική του πορεία ασχολείται με τα κοινά. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ και το 2006 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας όπου επανεκλέχθηκε στις εκλογές του 2010 και του 2014. Το Σεπτέμβριο του 2014 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κι έμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι τον Αύγουστο του 2019.
Τον Ιανουάριο του 2016, με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, ορίστηκε Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β3 του Νοτίου Τομέα Αθηνών όπου έλαβε 13.000 ψήφους.
Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.
Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Τα πρώτα 12 έργα του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Στη Χίο αφίχθη ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κκ. Ελπιδοφόρος λίγο μετά…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel