ΣΕΑΝΑΤΚ 1o Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοίας Ανοιχτής Θαλάσσης Διμελούς πληρώματος

Ο ΣΕΑΝΑΤΚ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας της ΕΙΟ, διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Διμελούς Πληρώματος 2020 (Double Handed).
Το Κύπελλο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου 2020 στο Σαρωνικό Κόλπο και θα συμμετάσχουν σκάφη με πλήρωμα αποκλειστικά δύο ατόμων ανεξαρτήτως φύλου.
Ο αγώνας θα αποτελείται από μία Ιστιοδρομία διάρκειας περίπου 30 ωρών, σε καταλλήλως επιλεχθείσα διαδρομή 160 ναυτικών μιλίων περίπου εντός Σαρωνικού Κόλπου, και εντάσσεται στην Κατηγορία 3 του κανονισμού ασφαλείας της World Sailing.
Η εκκίνηση της ιστιοδρομίας θα δοθεί το Σάββατο 17/10 ώρα 10:00 ανοικτά της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας και τα πρώτα σκάφη αναμένεται να τερματίσουν την Κυριακή 18/10 ώρα 17:00 περίπου στην ίδια περιοχή.
Ο αγώνας διεξάγεται κατ’ αναλογία του σχεδιαζόμενου Ολυμπιακού αγωνίσματος της νέας κατηγορίας σκαφών offshore που θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα της Γαλλίας το 2024, σε μία ιστιοδρομία συνεχόμενης διάρκειας 3 ημερών, και είναι ο πρώτος που διεξάγεται στη χώρα μας.
Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάνω από 20 σκάφη από όλη την Ελλάδα, σε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικός.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Το αστρονομικό ποσό των 1.491,84 ευρώ θα πληρώσει επιβάτης λεωφορείου που πιάστηκε χωρίς εισιτήριο 2 φορές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Στη Σαμοθράκη θα μεταβεί αύριο, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel