Σεισμός στο Facebook! Τι συμβαίνει;

Να που τελικά και οι μεγάλοι πύργοι γκρεμίζονται. Εκατομμύρια συνδρομητές, αμέτρητοι λογαριαμοί ατόμων και επιχειρήσεων, πολλές διαφημίσεις και η αίσθηση ότι το facebook φέρνει μια νέα εποχή ίσχυε μέχρι πρόσφατα που η κρίση της Αγοράς χτύπησε για πρώτη φορά και το γίγαντα του Διαδικτύου και από ό,τι φαίνεται το κούνημα θα είναι.

Μετά από 18 χρόνια ο Meta θα απολύσει σχεδόν το 15% των εργαζομένων του, δηλαδή πάνω από 10.000 εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς δουλειά.

Το διαδικτυακό εμπόριο έχει μειωθεί, η παγκόσμια οικονομική κρίση, η απώλεια των διαφημίσεων και ο μεγάλος ανταγωνισμός μείωσαν ακόμα και τα έσοδα του Facebook, που κάποτε το παρακαλούσαν έναντι πολλών χρημάτων να προβάλει μια διαφήμιση, φαίνεται πως χτυπήθηκε γερά.

Η περίσσια αισιοδοξία που είχε ο ιδρυτής της Microsoft και οι λάθος χειρισμοί είχαν ως αποτέλεσμα να γίνουν λάθος εκτιμήσεις και να εκτροχιαστούν τα οικονομικά του. Εξ άλλου ακούγεται πως η προσπάθεια για την meta εποχή του χρηματοδοτήθηκε πολύ αλλά μάλλον δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η είδηση ταρακούνησε λίγο τους χρήστες παρόλο που δεν τους αφορά άμεσα η εν λόγω εξέλιξη. Ας ελπίσουμε πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές υποβάθμισης.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Η Ξένη Μπαλωτή συναντά το Kalithea Press με μια αποκλειστική συνέντευξη στους Χαρά Μητροπούλου και Δημήτρη Μπιζιώτα

Απάντηση

Recommended
Βαρύτατη προειδοποίηση στέλνει ο Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών Αττικής προς όλους,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: