Σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής θα κερδίσουμε το στοίχημα για μία πρότυπη πράσινη Περιφέρεια

O Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέδωσε στον Δήμαρχο Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλο ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο, καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων με τη συνεργασία των 66 Δήμων της Αττικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παρέδωσε χθες στον Δήμαρχο Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλο, ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο, 50 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και 50 κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης.

Επιπλέον παραδόθηκε  εδαφοβελτιωτικό που έχει παραχθεί από οργανικά απόβλητα καθώς και σακούλες σκουπιδιών που έχουν δημιουργηθεί με την αξιοποίηση πλαστικών υλικών που έχουν συλλεγεί μέσω του συστήματος ανακύκλωσης. 

Ο κ. Πατούλης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Βασίλη Κόκκαλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο. Στη τελετή παραλαβής του εξοπλισμού παραβρέθηκε, επίσης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γ. Τζιροζίδης.

Με την ευκαιρία της παράδοσης του εξοπλισμού, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνεχάρη τον Δήμαρχο Χ. Βοσκόπουλο για τη συμβολή του στην προώθηση πολιτικών ανακύκλωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων και δήλωσε:

«Βρισκόμαστε εδώ στην όμορφη και ιστορική πόλη της Καισαριανής, η οποία έχει την τύχη να διοικείται από έναν άξιο αυτοδιοικητικό, ένα Δήμαρχο, όπως είναι ο Χρήστος Βοσκόπουλος, ο οποίος κάνει μία πολύ σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια προκειμένου να την αναβαθμίσει. Ως σύμμαχοι και αρωγοί του σε αυτήν την προσπάθεια, παραδίδουμε ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους για την αποκομιδή των βιοαπόβλητων λυμάτων. Είμαι πεπεισμένος ότι, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και η συνεργάτες του, μαζί και με την ένθερμη και ουσιαστική υποστήριξη των πολιτών, θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα θετικό πρόσημο για την πράσινη Περιφέρεια της Αττικής, την οποία εμείς οραματιζόμαστε ως πρότυπο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής θα κερδίσουμε το στοίχημα να κάνουμε την Αττική, μία πρότυπη «πράσινη» Περιφέρεια». 

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Νεομακαρθισμός και ΠροπαγάνδαΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Στην διαδικτυακή της σελίδα www.eirinika.gr η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel