Στέλιος Καλαθάς: Δέκα δωρεάν Σεμινάρια Συναισθηματικής Διαλεκτικής στο Δήμο Καλλιθέας

Το τμήμα Ερασιτεχνικής Δημιουργίας& Διεύθυνση Πολιτισμού-Παιδείας &Νέας Γενιάς του Δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Στέλιο Καλαθά παρουσιάζει δωρεάν 10 συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας zoom ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ. Η έναρξη των σεμιναρίων είναι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021.

Πληροφορίες/Αιτήσεις συμμετοχής στο 210 9570001

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, από το 2004  έχει αναπτύξει μια μοναδική βιωματική μέθοδο, τη «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ», που αναδεικνύει τη δυναμική των συναισθημάτων και την αυτοέκφραση μέσα από κώδικες υποκριτικής.

kalitheapress gr

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις:

Διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής – στοιχεία αυτοσχεδιασμού – γλώσσα σώματος – ικανότητες επικοινωνίας – σκηνική  παρουσία – ορθοφωνία – θεατρικό παιχνίδι – διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων – ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδήλατων ο δήμος Καλλιθέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Για εμάς ο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel