Στο Oakleigh Grammar η έκθεση «The Evzones Collection»

Η έκθεση «The Evzones Collection» του φωτογράφου, Νίκου Μπουρδανιώτη (Nick Bourdaniotis) έρχεται και στη Μελβούρνη και θα είναι ανοιχτή, με δωρεάν είσοδο, για το κοινό από τις 27 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου στο Oakleigh Grammar Conference Centre.

Οι φωτογραφίες των Ευζώνων που παρουσιάζονται είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας του κ. Μπουρδανιώτη, επί έξι χρόνια, στην Αυστραλία και την Ελλάδα.

Πρόκειται για μία συλλογή από ξεχωριστά «κλικς» μέσα από την προσωπική ματιά του ομογενή φωτογράφου, που παρουσιάζεται ανά την Αυστραλία, στο ευρύ κοινό της παροικίας -και όχι μόνο- τους επόμενους μήνες.

Ο νεαρός ομογενής Stephen Loukadellis στα βήματα του Εύζωνα της φωτογραφίας από την έκθεση «The Evzones Collection». Φώτο: Γιώργος Καραντώνης/Supplied

Τα εγκαίνια της έκθεσης -η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εθνικής Επιτροπής Εορτασμών των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, Μακάριου, πραγματοποιήθηκαν στην Καμπέρα, παρουσία πάνω από 110 προσωπικοτήτων στις 19 Φεβρουαρίου.

Στα τέλη Μαρτίου,  η «The Evzones Collection» θα βρίσκεται στη Μελβούρνη και συγκεκριμένα στο Oakleigh Grammar Conference Centre (77-81 Willesden Road, 3166).

Οι ημέρες και ώρες εισόδου (δωρεάν) είναι:

-Σάββατο 27 Μαρτίου και Κυριακή 28 Μαρτίου: 2μμ. – 6:30μμ.

-Δευτέρα 29 Μαρτίου έως Πέμπτη 1 Απριλίου: 3μμ. – 7:30μμ.

-Παρασκευή 2 Απριλίου έως Κυριακή 4 Απριλίου: 2μμ. – 6:30μμ.

Από την έκθεση «The Evzones Collection» του Νίκου Μπουρδανιώτη. Φώτο: Γιώργος Καραντώνης/Supplied

Έπειτα η έκθεση θα «ταξιδέψει» στην Αδελαΐδα (23-25 Απριλίου στο Ιερό Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου), στο Σίδνεϊ (Hellenic Club Sydney, Beta / The Grande Level 2 – η ημερομηνία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα), στο Μπρίσμπαν (30 Ιουλίου με 1η Αυγούστου στο The Greek Club Brisbane) και στο Περθ (19-21 Νοεμβρίου – η τοποθεσία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη).

Το 2021 ο κ. Μπουρδανιώτης εξέδωσε και το πρώτο του βιβλίο με τις φωτογραφίες αυτές, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: www.greece2021.com.au/evzones. Επίσης, μπορείτε να γράψετε σχετικά στο E-mail nickbourdo@gmail.com ή να μιλήσετε απευθείας με τον φωτογράφο στο 0411 983 093.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον ΠολιτισμόΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Το Ελληνικό Φεστιβάλ επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 20-21 Μαρτίου ως…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: