Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, ο οποίος εξελέγη Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, ο οποίος  εξελέγη Μητροπολίτης Φθιώτιδος εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

« Χαίρομαι ιδιαίτερα που στη θέση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος εξελέγη ένας άξιος ιεράρχης με αποδεδειγμένο έργο και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά το πόσο αποτελεσματικός είναι, μέσα από τη συνεργασία μας με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, στον οποίο στάθηκε για πολλά χρόνια πολύτιμος συμπαραστάτης. Από κοινού δρομολογήσαμε δράσεις που ανακούφισαν χιλιάδες συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος είναι ένας άνθρωπο διορατικός, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης αλλά και μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον ανθρώπινο πόνο. Για μένα είναι και ένας πολύ καλός φίλος. Είμαι βέβαιος ότι και από τη νέα του θέση θα συνεχίσει το εποικοδομητικό του έργο προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην κοινωνία. Του εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία».

Facebook Comments Box

Απάντηση