App Icon

Δημήτρης Συλιβάκης Ένας αυτοδημιούργητος Καλλιθεάτης επιχειρηματίας στη Βουλή;

Συναντήσαμε τον Δημήτρη Συλιβάκη στην Καλλιθέα την πόλη που ήρθε όταν ήταν 10 ετών, μεγάλωσε και ζει συγκεκριμένα στους Άγιους Πάντες μας παραξένεψε ότι στα χέρια του κρατούσε ένα φυλλάδιο το οποίο μοίραζε ο ίδιος και συζητούσε με τον κόσμο για την υποψηφιότητα του με την Ένωσης Κεντρώων ως υποψηφίου βουλευτή στο Νότιο Τομέα . Αρχικά ας δούμε τι γράφει στο φυλλάδιό του και τις επόμενες ημέρες μια συνέντευξη στο kalitheapress.

Δημήτριος Συλιβάκης – Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Είναι προφανές ότι ο τίτλος δεν αποδίδεται στην παράταξη από την ενδεχόμενη θέση που θα καταλάβει στο κοινοβούλιο , αλλά από την πολιτική φιλοσοφία της και τις θέσεις της σε όλα τα ζητήματα με γνώμονα την ηθική και τους αγώνες του ιδρυτή της Βασίλη Λεβέντη. Το κέντρο ανέκαθεν συμβόλιζε την ισορροπία…Στη φυσική, στη φιλοσοφία, στη γεωμετρία και στην πολιτική το κέντρο είναι το σημείο από όπου ξεκινούν και καταλήγουν τα πάντα. Είναι η αρχή του μέτρου και όπου δεν υπάρχει μέτρο υπάρχει αμετροέπεια. Το κέντρο δεν έχει φανατισμούς, έχει αναλυτική σκέψη και σύνθεση, έχει ωριμότητα. Αυτές είναι οι αρχές μας να ισορροπούμε μεταξύ του εφικτού και του ονειρικού. Να ζητάμε το μέγιστο, το καλύτερο αλλά και να ικανοποιούμεθα με το πραγματικό, το ρεαλιστικό, το αληθινό. Η Αλήθεια είναι μια πολύ μεγάλη έκφραση και κατά την εφαρμογή μια σπουδαιότατη πράξη. Αυτό ακριβώς δεσμεύομαι απέναντι σας διεκδικώντας την ψήφο σας. Να σας λέω αλήθειες. Η παράταξη μας έχει αρχές, έχει πρόγραμμα, έχει ήθος. Κάνεις δεν μας κατηγόρησε ποτέ ως αριβίστες. Το κέντρο δεν έχει

τέτοιους ανθρώπους. Έχουμε όλοι μας την βούληση και το πάθος να υπηρετήσουμε την πατρίδα μας μέσα από τη θέση που θα μας δώσει ο Ελληνικός λαός για να φροντίσουμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του. Υπόσχεση μου είναι ότι θα προσπαθήσω όπως και όλοι μας για την εξυγίανση του κράτους. Ενός κράτους πρόνοιας και ευκαιριών για όλους τους πολίτες. Η μάχη θα είναι σκληρή και ο αγώνας άνισος πολλές φορές. Όμως εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιώσουμε την ψήφο σας. Η Ένωση Κεντρώων με μπροστάρη τον Βασίλη Λεβέντη θα δώσει τον αγώνα της καθαρά και τίμια. Αυτές είναι οι αρχές και έτσι μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια. Εγώ θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια αυτή και θα παλέψω για το καλό της πατρίδας μας, για δικαιοσύνη και ισοπολιτεία. Αν μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο κοινοβούλιο υπόσχομαι ότι όλες οι ενέργειες μου θα είναι στο άπλετο φως της απολύτου διαφάνειας. Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους μας και στον κάθε ένα ξεχωριστά καλό αγώνα και είθε η 8η Ιουλίου να ξημερώσει πιο λαμπερή, πιο φωτεινή απαρχή μιας περιόδου ανάκαμψης και ευημερίας όλων των Ελλήνων.

Γόνος πενταμελούς οικογένειας μεταναστών στον Καναδά που επαναπατρίστηκε στα δέκα του χρόνια ο Δημήτριος Συλιβάκης είναι φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου επιχειρηματία.

Εργαζόμενος κανονικά από τα μαθητικά του χρονιά πήγαινε παράλληλα σχολείο και αργότερα σπούδαζε. Έχει ένσημα από την ηλικία των 14 ετών.

Με κόπο και σκληρή δουλειά κατάφερε να αναρριχηθεί την σκάλα της επιτυχίας και σήμερα στα 49 του διοικεί τον όμιλο Anodiko Plano Group. Οι εταιρείες του διαπρέπουν στους τομείς των κατασκευών αφ’ ενός και του μάρκετινγκ και διαφήμισης αφ’ ετέρου.

Εκδίδει παράλληλα και την την μεγαλύτερη και αρχαιότερη διαδημοτική εφημερίδα από το 1992. Κατέρχεται στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά από πρόταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Οξυδερκής και εργασιομανής ελπίζει με την ψήφο σας να μπορέσει να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο στο να ανακάμψει η χωρά μας για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Λ. Αμφιθέας & Προμηθέως 10 Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα Επικοινωνίας 210 9533300 – 6970032004

e- mail: anodikoplano@gmail.com

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Γράφει ο Γιάννης Βασιλακόπουλος  epikairo.com – kalitheapress Είκοσι -τρία χρόνια…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel