Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με όλους τους Δημάρχους της Αττικής με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για την ταχεία δρομολόγηση υποδομών αλλά και την ενδελεχή ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα.
Κατά τη συζήτηση εξετάστηκε η πορεία των έργων που ήδη υλοποιούνται στον Δήμο από την Περιφέρεια και παράλληλα η ένταξη, μελέτη αλλά και δυνατότητα χρηματοδότησης και νέων έργων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Μεταμόρφωσης.
Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σημαντική πρόοδο που έχει συντελεστεί στον Δήμο σε επίπεδο υλοποίησης έργων αλλά και ωρίμανσης μελετών, επισημαίνοντας πως η Περιφέρεια στηρίζει κάθε τοπική αρχή που έχει ώριμες μελέτες για έργα κρίσιμα για τις τοπικές κοινωνίες.
Ειδικότερα συζητήθηκαν διεξοδικά νέα -προς ένταξη- έργα, όπως η ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων της Μεταμόρφωσης, η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων στη Νέα Ζωή και ο ανισόπεδος κόμβος στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού. «Κάθε έργο που ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών και έχει περιβαλλοντικά οφέλη είναι προτεραιότητα και έχει την αμέριστη στήριξη μας», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.
Σε δηλώσεις του τόνισε:
«Με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση εργασίας. Διαπίστωσα σημαντική πρόοδο στο επίπεδο ωρίμανσης μελετών, κάτι το οποίο με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτή τη σοβαρή και συγκροτημένη προσπάθεια που γίνεται. Μια προσπάθεια η οποία ήδη ανταμείβεται με την εκκίνηση των πρώτων έργων».
Από την πλευρά του ο κ. Σαραούδας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον
Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για την στήριξη της Μεταμόρφωσης σε κάθε περίπτωση που βρέθηκε σε ανάγκη ή διεκδίκησε, καθώς και τη χρηματοδότηση τόσων σημαντικών έργων. «Όταν υπάρχει γνώση και βούληση, υπάρχουν και λύσεις», πρόσθεσε εμφατικά ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

kalitheapress gr

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel