Συνάντηση Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου με Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Sample Codes

Με το Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κώστας Κατσαφάδος, στο Υπουργείο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά, οι σχεδιασμοί για την ανάπτυξη της πόλης και του μεγάλου λιμανιού, αλλά και οι συνέργειες που μπορούν να γίνουν με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος στη δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων μου. Τον ευχαρίστησα για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσα ότι στο πρόσωπό μου μπορεί να βλέπει έναν αξιόπιστο συνομιλητή και σύμμαχο, στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αφορούν την πόλη και το λιμάνι. Πιστεύω ότι ο καθένας από τη δική του θέση ευθύνης, κάνει το καλύτερο για τους πολίτες. Εκτιμώ ότι στη συνέχεια θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες, αναπτυξιακές για την πόλη και το λιμάνι. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση, θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες, ώστε να λύσουμε από κοινού ζητήματα και να σχεδιάσουμε στρατηγικές, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής».

Facebook Comments
Sample Codes

διάβασε και αυτό  O Γιάννης Πλακιωτάκης θετικός στο covid-19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Από 19 έως 31 Ιανουαρίου πραγματοποιούνται οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!